Αιτήσεις για την εγγραφή των υφιστάμενων σημείων υδροληψίας (πηγάδια κλπ) στο Ε.Μ.Σ.Υ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Αιτήσεις για την εγγραφή των υφιστάμενων σημείων υδροληψίας (πηγάδια κλπ) στο Ε.Μ.Σ.Υ

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Ταχ.Δ/νση: Αναγνωστάκη 18 , Ιεράπετρα Τ.Κ. 72200
[separator top=”20″ style=”dotted”]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

[dropcap]Ε[/dropcap]νημερώνουμε τους δημότες του Δήμου μας ότι σύμφωνα με τις διατάξεις της ΚΥΑ 145026/2014 (σύσταση Εθνικού Μητρώου Σημείων Υδροληψίας ΦΕΚ 31/Β/14-1-2014) οι ιδιοκτήτες ή και χρήστες υφιστάμενων σημείων υδροληψίας, που δεν έχουν ποτέ στο παρελθόν πάρει άδεια χρήσης νερού ή υποβάλλει αίτηση χορήγησής της υποχρεούνται μέχρι την 15η Μαΐου 2014 να υποβάλλουν αίτηση στο Δήμο μας για την εγγραφή των υφιστάμενων σημείων υδροληψίας στο Ε.Μ.Σ.Υ.

Επισημαίνουμε ότι το Μητρώο θα περιλαμβάνει τόσο τα ενεργά σημεία υδροληψίας όσο και τα ανενεργά δηλαδή αυτά που δεν χρησιμοποιούνται αλλά οι ιδιοκτήτες τους επιθυμούν να τα διατηρήσουν για ενδεχόμενη μελλοντική χρήση ή ως διακοσμητικά στοιχεία, όπως παλιά πέτρινα πηγάδια κ.α.

Οι ιδιοκτήτες ή και χρήστες υφιστάμενων σημείων υδροληψίας μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο για περισσότερες πληροφορίες και κατάθεση αιτήσεων, στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, Αναγνωστάκη 18, Ιεράπετρα, τηλ. 28420 90008-2.

Υπογραμμίζουμε ότι σε όσους παραλείψουν να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής στο Ε.Μ.Σ.Υ ή/και αίτηση για τη χορήγηση ή ανανέωση άδειας χρήσης νερού πριν τις προβλεπόμενες ημερομηνίες επιβάλλεται από το Γενικό Γραμματέα της αρμόδιας Αποκεντρωμένης Διοίκησης πρόστιμο από 1.000 έως 5.000 Ευρώ, ανάλογα με το μέγεθος της απολήψιμης ποσότητας ύδατος, τη βαρύτητα και τη συχνότητα της παράβασης.

 

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Σχετικά έγγραφα – έντυπα 

Το σχετικό ΦΕΚ : [wpdm_file id=18] Τα έντυπα που εμπεριέχονται στο Παράρτημα του ανωτέρω ΦΕΚ αλλά επεξεργασμένα και έτοιμα για μεταφόρτωση – εκτύπωση – συμπλήρωση από τους ενδιαφερόμενους :

[wpdm_file id=19]

[wpdm_file id=20]

(Εναλλακτικά, εάν δεν θέλετε να μεταφορτώσετε (download) το ΦΕΚ και τα έντυπα , μπορείτε να τα δείτε αναρτημένο στον λογαριασμό μας στο Google Drive)

Για την ανάγνωση των εντύπων – που είναι σε μορφή pdf – πρέπει να έχετε εγκατεστημένο ένα πρόγραμμα ανάγνωσης pdf  (pdf viewer) πχ adobe reader |  Τι είναι το Pdf ;

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Dedeletaki”]

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]