Τη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση, την 24η Απριλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία με
Από το Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων ευρωβουλευτών
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας πραγματοποίησε την

Τη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Τη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού επισκέφτηκε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης προκειμένου να ενημερωθεί για τη λειτουργία των δομών και τις υπό εξέλιξη εργασίες που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.

Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας, κ. Ανδρέα Παπαδοπετράκη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ιωάννη Τζιρβελάκη και τον εργοδηγό του δήμου επισκέφτηκαν δομές και δημοτικές κτιριακές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην περιοχή, ενώ συζήτησαν για την υλοποίηση απαραίτητων έργων που θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, σε συζήτηση που διεξήχθη με τους εργαζομένους στη Δημοτική Ενότητα συζητήθηκαν τα υπάρχοντα προβλήματα και οι ελλείψεις αναφορικά με υλικοτεχνική υποδομή, ενώ ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη στελέχωση των συνεργείων με προσωπικό μέσω προγραμμάτων ΟΑΕΔ προκειμένου να γίνει ακόμα καλύτερη η καθημερινότητα του δημότη.

Αναφορά έγινε και στις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο κομμάτι των έργων σε τομείς όπως οι αναπλάσεις, η οδοποιία και η αποχέτευση, καθώς επίσης και στις συντηρήσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής με πρώτη την αποκατάσταση του Γηπέδου Κουτσουρά, μετά από δέσμευση της Περιφέρειας, προκειμένου να δοθεί σύντομα προς χρήση, υποστηρίζοντας τις ομάδες της περιοχής.

Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε παράλληλα και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Μακρύ Γιαλού, ενώ μετά από συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου, Ταξίαρχο Κων/νο Περάκη ο Δήμαρχος και ο Αστυνομικός Διευθυντής μετέβησαν στο κτίριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Μακρύ Γιαλού, όπου και θα εξεταστεί η μεταφορά του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής, μετά από αίτημα που έχει υποβληθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου προς τον δήμο με το οποίο ζητείται η παραχώρηση χώρου.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος « Μέριμνά μας αποτελεί η ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου Ιεράπετρας. Στο πλαίσιο αυτό η επίσκεψη στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού είχε σαν στόχο να θέσουμε προτεραιότητες, υποστηρίζοντας όσο το δυνατόν καλύτερα τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Τόσο η υλοποίηση έργων υποδομής όσο και η άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων της καθημερινότητας είναι ζητήματα που μας απασχολούν δεδομένου ότι πρόκειται για μια περιοχή με υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας»

15072015