Τριήμερες Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Τριήμερες Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Ιεράπετρα 22.9.2015

Τριήμερες Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στον Δήμο Ιεράπετρας

Ένα τριήμερο με εκδηλώσεις αφιερωμένες στον Τουρισμό θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι επισκέπτες του Δήμου Ιεράπετρας την Παρασκευή 25, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

ΑΦΙΣΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2015

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, η Επιτροπή Τουρισμού με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Νοτιοανατολικής Κρήτης, Τοπικών Κοινοτήτων και άλλων συλλόγων προγραμματίζει εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τόσο στην Ιεράπετρα όσο και σε τουριστικούς οικισμούς του Δήμου, συνεχίζοντας και εξελίσσοντας αυτό που για πρώτη χρονιά πέρυσι ξεκίνησε.

Ένας από τους βασικούς στόχους της Επιτροπής που φέτος υλοποιείται και παράλληλα μια καινοτομία της φετινής διοργάνωσης  είναι η απονομή βραβείων «φιλίας» στους επισκέπτες που επί χρόνια επιλέγουν σταθερά τον Δήμο Ιεράπετρας για να κάνουν τις διακοπές τους, δείχνοντας μια ιδιαίτερη αγάπη στον τόπο και τους ανθρώπους του.

Τα βραβεία  πρόκειται να απονεμηθούν σε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες από διάφορες χώρες και όπως δηλώνει η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη – Σκυβάλου,αποτελούνμια μικρή ένδειξή τιμής προς τους ανθρώπους αυτούς που αγαπούν την Ιεράπετρα και το δείχνουν έμπρακτα με την τακτική επίσκεψή τους.

Παράλληλα με την απονομή των βραβείων κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα παρουσιαστεί βίντεο τουριστικής προβολής του Δήμου Ιεράπετρας το οποίο υλοποίησε η Επιτροπή Τουρισμού, ενώ θα  διατεθεί και ο νέος χάρτης τουριστικής προβολής.

Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώνουν παραδοσιακά μουσικά συγκροτήματα και σχολές χορού, ενώ θα προσφερθούν και τοπικά εδέσματα δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν την τοπική γαστρονομία και παράδοση.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στο Φρούριο Καλέ στην πόλη της Ιεράπετρας, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στην πλατεία του Μύρτους και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 19:30  στο Λιμανάκι του Μακρύ Γιαλού.

Όπως αναφέρει η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη – Σκυβάλου «Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού οργανώνουμε ένα τριήμερο εκδηλώσεων στο δήμο μας, θέλοντας πρώτα απ’ όλα συμβολικά να ευχαριστήσουμε ανθρώπους που στηρίζουν τον τόπο μας και αποτελούν ζωντανή διαφήμιση της Ιεράπετρας στις χώρες τους.

Είναι γεγονός ότι ο τομέας του τουρισμού στην περιοχή μας χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας. Στο πλαίσιο αυτό μέσα από συλλογικές προσπάθειες ως Επιτροπή Τουρισμού σε συνεργασία και με τους αρμόδιους φορείς και συλλόγους όλο αυτό το διάστημα εργαζόμαστε  για μια οργανωμένη τουριστική προβολή μέρος της οποίας έχουμε τη χαρά στην φετινή Γιορτή Τουρισμού να παρουσιάζουμε. Οι προσπάθειες μας παρόλες τις δυσκολίες της περιόδου θα συνεχιστούν προκειμένου να υποστηρίξουμε όσο το δυνατό το τουριστικό προφίλ της Ιεράπετρας ».