Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης αφιερωμένη στον γιατρό Γιάννη Χριστάκη στον Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση, την 24η Απριλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία με
Από το Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων ευρωβουλευτών
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας πραγματοποίησε την

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης αφιερωμένη στον γιατρό Γιάννη Χριστάκη στον Δήμο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 03.08.2016

Δελτίο Τύπου

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης αφιερωμένη στον γιατρό Γιάννη Χριστάκη στον Δήμο Ιεράπετρας                 

Μια εκδήλωση Τιμής και Μνήμης αφιερωμένη στον αείμνηστο ιεραπετρίτη ιατρό, Γιάννη Χριστάκη διοργανώνουν ο Δήμος Ιεράπετρας, ο Σύλλογος Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη και η Παγκρητική Ένωση Αμερικής την Τρίτη 9 Αυγούστου 2016 και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου «Ιωάννης Καραβελάκης» στο Κουτσουνάρι.

Για τη ζωή και το έργο του μεγάλου κρητικού γιατρού θα μιλήσει ο κ. Μανώλης Βελιβασάκης, τ. πρόεδρος της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής  (PAA) και νυν πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, ενώ θα ακολουθήσει η βράβευση  φοιτητών του νομού Λασιθίου που εισήχθησαν πρώτοι στο Πανεπιστήμιο και το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Τα φετινά βραβεία θα απονεμηθούν από το Κληροδότημα της Παγκρητικής Ενώσεως Αμερικής (ΠαΚ) της PAA για τα ΑΕΙ Κρήτης στην φοιτήτρια Καρίνα Ραστινσκαγια που αποφοίτησε με άριστα από το 2ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας και  εισήχθη στο Πολυτεχνείο Κρήτης και στον φοιτητή Εμμανουήλ Κουρουπάκη που αποφοίτησε με άριστα από το 1ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η τιμητική αυτή εκδήλωση αφιερωμένη στην μνήμη του αείμνηστου ιατρού, Γιάννη Χριστάκη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Αυγούστου 2016 στις 8:00 μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη «Ιωάννης Καραβαλάκης» στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας.

Γραφείο Τύπου