Επίσκεψη στην Ιεράπετρα για να συζητηθούν τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας ζητά ο δήμαρχος

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Επίσκεψη στην Ιεράπετρα για να συζητηθούν τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας ζητά ο δήμαρχος

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 24.11.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στην Ιεράπετρα για να συζητηθούν τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας ζητά ο δήμαρχος

[dropcap]Μ[/dropcap]ετά την επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από εκπροσώπους του δήμου και της Ένωσης Γονέων στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης, κ. Κλινάκη και μετά την κατάθεση του ψηφίσματος που εκδόθηκε από την Ένωση Γονέων και ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, ο δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης απηύθυνε πρόσκληση προς τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης με την οποία τον καλεί να επισκεφτεί την Ιεράπετρα προκειμένου να συζητηθούν τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην πρόκληση του «Σε συνέχεια της επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο σας από εκπροσώπους του δήμου μας και εκπροσώπους της Ένωσης Γονέων Ιεράπετρας, σας καλούμε όπως επισκεφτείτε την πόλη μας, προκειμένου να γίνει μια πλήρη ενημέρωση – συζήτηση για τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας με αφορμή την ισχύ του νόμου για το Νέο Λύκειο. Σας γνωρίζουμε ότι στη συνάντηση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του δήμου, της Ένωσης Γονέων και εκπρόσωποι των μαθητών».

Όπως δηλώνει για το συγκεκριμένο θέμα ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας, κ. Ηλίας Νταραράς «ο δήμος αφουγκράζεται τις ανησυχίες των μαθητών, τον γονέων και ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας. Στόχος μας είναι να υποστηρίζουμε τις εκπαιδευτικές μονάδες, κάνοντας άμεσες παρεμβάσεις, όποτε χρειάζεται. Όλο αυτό το διάστημα ενημερωνόμαστε για τα προβλήματα των σχολείων και τις ανάγκες τους και καθημερινά προγραμματίζουμε την επίλυσή τους. Όσον αφορά τα αιτήματα των μαθητών για το Νέο Λύκειο μετά το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου και την επίσκεψη μας στο Ηράκλειο, προσκαλούμε τον κ. Κλινάκη στην Ιεράπετρα, προκειμένου να γίνει και εδώ μια πλήρη ενημέρωση παρουσία και εκπροσώπων των μαθητών».

Γραφείο Τύπου

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]