ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε, σε  κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση, την 27η Ιουνίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:15  με θέμα:
Το Δήμαρχο Ιεράπετρας  κ. Εμμανουήλ Φραγκούλη  επισκέφθηκε στο γραφείο του  ο Ταξίαρχος  κ. Σπανουδάκης Κωνσταντίνος
Ο Δήμος Ιεράπετρας στην προσπάθειά του  να ενισχύσει τον δύσκολο τομέα της καθαριότητας, προμηθεύτηκε μια νέα ηλεκτροκίνητη
«Η ορεινή Μινωική Ιεράπετρα: παλιές και νέες ανασκαφές του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Ανατολή και την Καλαμαύκα.» με ομιλητή τον Καθηγητή κ. Γιάννη Παπαδάτο.
Σας προσκαλούμε, στις 26 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:30 σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

MUNICIPALITY OF IERAPETRA

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δήμαρχο Ιεράπετρας  κ. Εμμανουήλ Φραγκούλη  επισκέφθηκε στο γραφείο του  ο Ταξίαρχος  κ. Σπανουδάκης Κωνσταντίνος, Διοικητής της Σχολής Έφεδρων Αξιωματικών Πεζικού.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο σειράς επαφών του Διοικητή  με Αιρετούς σε επίπεδο   Κρήτης, τους οποίους ενημερώνει για την αναβάθμιση του  ρόλου της Σ.Ε.Α.Π. με αρμοδιότητα σε όλο το νησί.

Συζητήθηκαν  θέματα συνεργασίας και  ζητήματα πολιτικής προστασίας με στόχο την ασφάλεια των πολιτών.

Ο κ. Σπανουδάκης παρέδωσε στο Δήμαρχο Ιεράπετρας  μια αναμνηστική πλακέτα  με τον κ. Φραγκούλη να ανταποδίδει με ευχές και δώρα.