Προσφορές για την Προμήθεια εξοπλισμού Κέντρου πληροφόρησης ανθρωπογενούς περιβάλλοντος

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη έξι (6) ατόμων ,  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει δημότες και επισκέπτες ότι το Δημοτικό Κατάστημα στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού
Τις εκδηλώσεις μνήμης για την 81η  επέτειο του Ολοκαυτώματος και της καταστροφής των χωριών της Βιάννου
Εκδήλωση τιμής και μνήμης για την 81η   επέτειο του ολοκαυτώματος των Δυτικών Χωριών της Ιεράπετρας
Aποτελέσματα ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ νερού ύδρευσης.

Προσφορές για την Προμήθεια εξοπλισμού Κέντρου πληροφόρησης ανθρωπογενούς περιβάλλοντος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
MUNICIPALITY OF IERAPETRA
Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ιεράπετρα   : 25/11/2015
Αριθ. Πρωτ.: 14889

Ταχ.Δ/νση: Δημοκρατίας 31
Τ.Κ. : 72200
Πληροφορίες: Φ. Ατζαράκη
Τηλ. : 2842340345

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για την κατάθεση προσφοράς για την εκτέλεση του έργου : «Προμήθεια εξοπλισμού Κέντρου πληροφόρησης ανθρωπογενούς περιβάλλοντος στον οικισμό Ανατολής Δ. Ιεράπετρας».

Μετά από τον ανοιχτό διαγωνισμό που διεξήχθη στις 9 Νοεμβρίου 2015, για την εκτέλεση του έργου «Προμήθεια εξοπλισμού Κέντρου πληροφόρησης ανθρωπογενούς περιβάλλοντος στον οικισμό Ανατολής Δ. Ιεράπετρας» και ο οποίος απέβη συνολικά άγονος, όσον αφορά στην προμήθεια των ειδών: πακέτο Α΄-Έπιπλα συνολικού προϋπολογισμού 7.282,83 ευρώ(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) και πακέτο Β΄-Εξοπλισμός αίθουσας οπτικοακουστικών συνολικού προϋπολογισμού 2.841,30 ευρώ(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%),ο Δήμος Ιεράπετρας προτίθεται να προχωρήσει στη διαδικασία της ανάθεσης προμήθειας των ειδών, με διαπραγμάτευση – απευθείας ανάθεση από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η διαδικασία της διαπραγμάτευσης θα διεξαχθεί στις 4/12/2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ. (ώρα λήξης παραλαβής προσφορών ) στο Δημαρχείο Ιεράπετρας , ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού (Επιτροπή ΕΚΠΟΤΑ). Προσφορές μπορούν να κατατεθούν και ταχυδρομικά μέχρι την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν προσφορά: είτε για το πακέτο Α΄, είτε για το πακέτο Β΄, είτε συνολικά για το πακέτο Α΄ και Β΄.

Πληροφορίες και λοιπά σχετικά στο Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Ιεράπετρας (αρμόδια υπάλληλος Φωτεινή Ατζαράκη τηλέφωνο επικοινωνίας 2842340345) .

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών

Εμμανουήλ Φραγκούλης