Ενημέρωση – Διαβούλευση στον Δήμο Ιεράπετρας για το πρόγραμμα Τοπικής Ανάπτυξης

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Ενημέρωση – Διαβούλευση στον Δήμο Ιεράπετρας για το πρόγραμμα Τοπικής Ανάπτυξης

Ιεράπετρα 06.09.2016

Δελτίο Τύπου

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου η Ενημέρωση – Διαβούλευση  στον Δήμο Ιεράπετρας για το πρόγραμμα Τοπικής Ανάπτυξης

[dropcap]Α[/dropcap]πό τον Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του 1ου ορόφου, παραπλεύρως της αίθουσας «Μελίνα Μερκούρη», θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση – διαβούλευση από την Αναπτυξιακή Λασιθίου Α.Α.Ε. ΟΤΑ και τον Οργανισμό Ανάπτυξης Σητείας Α.Α.Ε. ΟΤΑ για τη β φάση σχεδιασμού του προγράμματος τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων στο πλαίσιο του Μέτρου 19 «Στήριξη για Τοπική Ανάπτυξη μέσω LEADER (Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020.

Τα θέματα τις ενημέρωσης – διαβούλευσης είναι:

  1. Διαμόρφωση της στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης του τοπικού προγράμματος
  2. Συνεργασίες – δικτυώσεις φορέων και επιχειρήσεων
  3. Καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος στην περιοχή

Η συμμετοχή και ανταπόκριση των ενδιαφερομένων τοπικών συλλόγων και φορέων κρίνεται αναγκαία για τη βέλτιστη προετοιμασία του τοπικού προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το Δελτίο Επενδυτικού Ενδιαφέροντος  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να   ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του τοπικού προγράμματος   www.anlas-leader.gr

Γραφείο Τύπου