Συνάντηση Υποδιοικήτριας ΥΠΕ με το Δήμαρχο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Συνάντηση Υποδιοικήτριας ΥΠΕ με το Δήμαρχο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 30.11.2015

Δελτίο Τύπου

Αισιοδοξούμε σε μια καλύτερη εποχή για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας δηλώνει ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Με την Υποδιοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης, κα. Αννατριχοπούλου συναντήθηκε την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του παρουσία και του Εντεταλμένου Συμβούλου και Προέδρου της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας, κ. Αντώνη Πετρά συζητήθηκαν ζητήματα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας σχετικά με τις ανάγκες και τη λειτουργία του.

ype-1Η εν λόγω συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος το προηγούμενο διάστημα στην ΥΠΕ Κρήτης και απώτερος στόχος, όπως αναφέρθηκε, ήταν η συγκεκριμενοποίηση των αναγκών του Νοσοκομείου και των δομών Υγείας της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να υπάρξει ένας σχεδιασμός ανάπτυξης της υγείας και βέβαια ένας προγραμματισμός επίλυσης των αναγκών.

ype-2Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου παρουσία του Δημάρχου, κ. Καλαντζάκη, της κας. Τριχοπούλου, του εκτελούντα χρέη Διοικητή, ιατρού, κ. Πετράκη, του Προέδρου των Εργαζομένων, ιατρού, κ. Τσικαλουδάκη, του Προέδρου του Επιστημονικού Προσωπικού, ιατρού, κ Στασινού και του Πρόεδρου της Επιτροπής Υγείας του Δήμου, ιατρού, κ. Πετρά   έγινε επίσκεψη στις κλινικές και συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τον ορισμό διοίκησης στο Νοσοκομείο, την προκήρυξη μόνιμων θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης διαφόρων ειδικοτήτων και τη στελέχωση των Διοικητικών και Τεχνικών Υπηρεσιών. Επίσης, θέματα σχετικά με τη χρηματοδότηση του Νοσοκομείου, τη λειτουργία των αγροτικών ιατρείων σε όλο τον Δήμο και βέβαια την οργάνωση και λειτουργία του Νοσοκομείου.

Σε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης που ακολούθησε στην αίθουσα συσκέψεων η κα. Τριχοπούλου ενημέρωσε για τις τρέχουσες εξελίξεις και βέβαια για την προσπάθειά της ΥΠΕ να προχωρήσει στην πιστοποίηση σύμφωνα με τα πρότυπα ISO των υπηρεσιών εκτός των άλλων και του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και βέβαια για τις εξελίξεις αναφορικά με το θέμα του διοικητή.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος με αφορμή την επίσκεψη της κας. Τριχοπούλου «Τα προβλήματα και οι ανάγκες του Νοσοκομείου είναι πλέον γνωστά. Θετικό είναι ότι έχει ξεκινήσει ένας διάλογος και μια προσπάθεια υποστήριξης των παρεχόμενων υπηρεσιών των δομών υγείας στον δήμο μας. Είναι γεγονός ότι η κα. Τριχοπούλου έχει επιδείξει ουσιαστικό ενδιαφέρον όλο αυτό το διάστημα, οπότε ευελπιστούμε ότι ξεκινά μια καλύτερη εποχή για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Η εποικοδομητική συνεργασία, ο γόνιμος διάλογος και η κοινή προσπάθεια από όλους, δημοτική αρχή, εργαζομένους, διοίκηση, ΔΥΠΕ, πολίτες κ.α είμαι βέβαιος ότι μπορεί να οδηγήσει σε μια καλύτερη μέρα για τις δομές υγείας στον δήμο μας».

Από το Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας