Επίσκεψη του Δημάρχου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

Επίσκεψη του Δημάρχου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας

Ιεράπετρα, 07.07.2020

 

Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη του Δημάρχου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας

[dropcap]Ε[/dropcap]πίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ιεράπετρας, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Δημήτριο Καλιοτζή.

Συζητήθηκαν θέματα πρόληψης και πυροπροστασίας του Δήμου Ιεράπετρας, καθώς και ζητήματα που αφορούν την υλοποίηση δράσεων την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.

kalantzakis-kaliotzis-roumeliotaki

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η άριστη συνεργασία του Δήμου Ιεράπετρας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία συνεχίζει να αποδίδει τα βέλτιστα.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα και σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία συνδράμει με όλα τα μέσα και τους πόρους που διαθέτει στην αντιμετώπιση εκτάκτων συμβάντων αλλά και στην πρόληψη πιθανών επερχόμενων περιστατικών.

Επιπλέον, προσανατολιζόμαστε από κοινού σε μια σειρά κοινών εξωστρεφών δράσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστα περιστατικά.

Ευχαριστώ τον Διοικητή κ. Καλιοτζή και όλα τα στελέχη  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την άμεση ανταπόκριση και την αποτελεσματικότητα σε όλες τις έκτακτες επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται στον Δήμο Ιεράπετρας.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπτρας