Επίσκεψη στη Φιλαρμονική και τη Μουσική Σχολή του Δήμου Ιεράπετρας από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας

Επίσκεψη στη Φιλαρμονική και τη Μουσική Σχολή του Δήμου Ιεράπετρας από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

ethnosimo
ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ και ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΒΑΪΝΙΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Τηλ.: 2842089736, 6974908357
Fax:   2842089736
Τ.Κ.:  722 00
e-mail: sdelas@sch.gr

Ιεράπετρα, 24-01-2018
Αρ. Πρωτ : 21

ΘΕΜΑ:  Επίσκεψη στη Φιλαρμονική

[dropcap]Τ[/dropcap]ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιεράπετρας πραγματοποίησε επίσκεψη στη Φιλαρμονική και τη Μουσική Σχολή του Δήμου Ιεράπετρας την Τρίτη 23/01/2018. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης (project) με θέμα «Δημόσιες υπηρεσίες και εθελοντικές ομάδες με κοινωνική προσφορά στην περιοχή της Ιεράπετρας». Συμμετείχε σύσσωμο το σχολείο, διεύθυνση, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατόπιν συνεννόησης με τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κύριο Γεωργαλάκη Μάνο, ο οποίος ικανοποίησε άμεσα το αίτημά μας.

episkepsi sth mousiki sxoli

Οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου ενημερώθηκαν για τις δράσεις της Φιλαρμονικής και τα μαθήματα που προσφέρονται από τη Μουσική Σχολή. Διατύπωσαν ερωτήσεις για την ιστορία, τα μουσικά όργανα, τα μέλη και τη δομή τους. Ακολούθησε επίδειξη των μουσικών οργάνων και των μεταξύ τους διαφορών από μέλη της Φιλαρμονικής.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους Τάκη Χατζηδάκη (κορνέτα), Άρτεμη Χαραλαμπάκη (φλάουτο), Σοφία Μαστοράκη (κλαρίνο), Χρήστο Λήτο (κορνέτα), Γιάννη Δογραματζάκη (τρομπόνι/ευφώνιο), Σοφία Φρονιμάκη (φλάουτο) και Ειρήνη Παπουτσάκη (φλάουτο). Τα παραπάνω μέλη της Φιλαρμονικής παρευρέθηκαν και έκαναν πιο παραστατική και συνάμα διασκεδαστική την ενημέρωσή μας.

Από το Σ.Δ.Ε. Ιεράπετρας
Η Διευθύντρια
Πηγιάκη Ρέα