Νέες εργασίες ασφαλτοστρώσεων στον Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας

Νέες εργασίες ασφαλτοστρώσεων στον Δήμο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 18.05.201

Δελτίο Τύπου

Νέες εργασίες ασφαλτοστρώσεων στον Δήμο Ιεράπετρας 

[dropcap]Υ[/dropcap]πογράφηκε εχθές στον Δήμο Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Μάνου Λουτσέτη, η σύμβαση του έργου «Συμπληρωματικές εργασίες ασφαλτοστρώσεως δρόμων Δήμου Ιεράπετρας».

Το έργο, το οποίο είναι ύψους 73.916,40€, περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις δρόμων κοντά στον περιφερειακό δρόμο της Ιεράπετρας στην είσοδο της πόλης.

ypografi symvasis-1

Όπως δήλωσε ο κ.Καλαντζάκης:

«Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς τα βήματα προόδου με στοχευμένα έργα και παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν αισθητικά αλλά και λειτουργικά την Ιεράπετρα.

Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και η ενίσχυση της δυναμικής και της ανταγωνιστικότητας του Δήμου Ιεράπετρας τουριστικά και αναπτυξιακά.

ypografi symvasis-2

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί συνέχεια προηγούμενων εργασιών και είναι υψίστης σημασίας καθώς έρχεται να βελτιώσει το οδικό δίκτυο σε δημοτικούς δρόμους που εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες και δημότες και να λύσει κυκλοφοριακά προβλήματα στην πόλη της Ιεράπετρας.»

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας