Συνάντηση Δημάρχου με εκπρόσωπο του συλλόγου Εθελοντιακός

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι κατά τις ημέρες του  καύσωνα και για την προστασία των αστέγων
Από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας, παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνετα

ΚΥΡΒΕΙΑ 2024 – ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 1.ΜΥΡΤΟΣ Αυλή Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Ρεσιτάλ κιθάρας  με  τον διαπρεπή κιθαρίστα  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗ Έναρξη: 9:30 μ.μ Είσοδος: Ελεύθερη Οργάνωση : Πολιτιστική Επιτροπή Μύρτου 2.ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 142 ΤΗΛ. 2813 013 218 – 6932 858624 Facebook – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ www.theatrikiskini.gr Email: […]

Με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  «Πόντος – Κρήτη,
Με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Νομού Λασιθίου Χρύσα Σοφιανού,  είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Συνάντηση Δημάρχου με εκπρόσωπο του συλλόγου Εθελοντιακός


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 16.10.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Δημάρχου με εκπρόσωπο του  συλλόγου Εθελοντιακός

[dropcap]Μ[/dropcap]ε τον πρόεδρο της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του συλλόγου Εθελοντικός, κ. Χρίστο Κωστόπουλο συναντήθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία και η ενημέρωση για τους στόχους και τις δράσεις του συλλόγου.

Αναλυτικότερα, ο κ. Κωστόπουλος, ενημέρωσε το δήμαρχο  για τη πορεία του Εθελοντιακού, ο οποίος, όπως ανέφερε, ξεκίνησε το 2009 ως φιλανθρωπική οργάνωση και συνεχίζει τη δράση του στην Ιεράπετρα, ως σύλλογος. Όπως τόνισε, αυτή τη στιγμή ο σύλλογος έχει  προχωρήσει στην έγκριση του καταστατικού  και υποστηρίζεται από 22 ενεργά μέλη.  Βασική του μέριμνα είναι η προσφορά βοήθειας σε άτομα με προβλήματα υγείας και άτομα από ευπαθείς ομάδες με βιοποριστικά προβλήματα. Κατά καιρούς και όποτε υπάρχει ανάγκη ο Εθελοντιακός διοργανώνει αθλητικά δρώμενα με στόχο την παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους μας. Ήδη στο παρελθόν, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής,  η συμβολή του Εθελοντιακού ήταν σημαντική σε περιπτώσεις που  κρίθηκε σκόπιμο και αναγκαίο.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος « είναι ελπιδοφόρο γεγονός το ότι νέοι άνθρωποι, όπως τα παιδιά που στελεχώνουν τον Εθελοντιακό μεριμνούν για την προσφορά βοήθειάς και την υποστήριξη συνανθρώπων μας. Εμείς ως δημοτική αρχή έχουμε σαν πρώτιστο στόχο μας να στηρίξουμε όλους τους συλλόγους του δήμου μας και βεβαίως και τον Εθελοντιακό. Πρώτιστο μέλημά μας είναι να προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε χώρους στέγασης και υποστήριξης της καθημερινότητας όλων των συλλόγων της πόλης μας».

   

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]