Καλαντζάκης:”Επιμένουμε για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του πρώην ΕΘΙΑΓΕ”

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 17η  Ιουνίου 2024
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης

Καλαντζάκης:”Επιμένουμε για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του πρώην ΕΘΙΑΓΕ”

Ιεράπετρα, 06.12.2019

 

Δελτίο Τύπου

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΘΙΑΓΕ»

[dropcap][/dropcap]Επίσκεψη  για πολλοστή φορά πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στα ακίνητα ιδιοκτησίας του πρώην ΕΘΙΑΓΕ. Τον δήμαρχο συνόδευε η αντιδήμαρχος περιβάλλοντος, καθαριότητας και πολιτικής προστασίας κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη.

Έπειτα και την επανάληψη του αιτήματος του Δημάρχου στο Υπουργείο  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την παραχώρηση των ακινήτων στον Δήμο Ιεράπετρας ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τους χώρους, που συνθέτουν ένα δυσάρεστο σκηνικό εγκατάλειψης, ενημερώνοντας παράλληλα την κα. Ρουμελιωτάκη.

kalantzakis-ethiage

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:

«Είναι ιδιαίτερα λυπηρή η εικόνα των εγκαταστάσεων. Όσο παραμένουν αναξιοποίητες τα προβλήματα εντείνονται με το φόβο εκδήλωσης πυρκαγιάς να είναι υπαρκτός και επιπλέον η κατάσταση που επικρατεί καθιστά το χώρο επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Εμείς θα επιμείνουμε έως ότου καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε τις εγκαταστάσεις καθώς στην παρούσα φάση είμαστε σε αναμονή της απόφασης παραχώρησης από το Υπουργείο  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας