Ευχαριστήριο για την επέτειο της 28η Οκτωβρίου 1940

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Ευχαριστήριο για την επέτειο της 28η Οκτωβρίου 1940


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 29.10.2014

 Ευχαριστήριο για την επέτειο της 28η Οκτωβρίου 1940

[dropcap]Ο[/dropcap] Δήμος Ιεράπετρας ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της επετειακής εκδήλωσης για την 28η Οκτωβρίου τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014.

Ειδικότερα, ευχαριστεί τους ομιλητές, κ. Μ. Σπυριδάκη, ψηφιακό χαρτογράφο και περιβαλλοντολόγο, τον κ. Λ. Φοινίτση, μηχανικό  και ερευνητή για θύματα πολέμου και τον κ. Β. Λενταράκη, μηχανικό.

Επίσης, ευχαριστεί τη χορωδία Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύντης και Σητείας «Άγιος Ανδρέας ο Κρήτης» και τον πρωτοψάλτη και διευθυντή της Σχολής βυζαντινής μουσικής της ιεράς μητροπόλεως, κ. Ιωάννη Αρώνη 

Παράλληλα,  ευχαριστούν  τους μουσικούς που συμμετείχαν στην εκδήλωση, την κα. Τζένη Φραγκούλη, Διπλωματούχος καθηγήτρια μονωδίας, σοπράνο με δεκαετή συνεργασία ως σολίστ στην εθνική λυρική σκηνή,  καθηγήτρια επί σειρά ετών της μουσικής σχολής του δήμου και διευθύντρια της παιδικής χορωδίας, την κα. Στέλλα Μαστοράκη, διπλωματούχο καθηγήτρια πιάνου και ανώτερων θεωρητικών, την κα.  Λένα Φραγκούλη, μέλος και σολιστ  επί 30 χρόνια της μεικτής χορωδίας και της θεατρικής ομάδας του δήμου Ιεράπετρας και υπεύθυνη  με εθελοντική προσφορά της χορωδίας και της θεατρικής ομάδας του ΚΑΠΗ και τον κ. Μανώλη Μαστοράκη, ιεροψάλτη.  Τέλος ευχαριστεί για την προσφορά του τον κ. Ι. Γαϊτάνη.

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]