Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας για την τεράστια επιτυχία της αιμοδοσίας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας με χαρά σας ενημερώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας για την τεράστια επιτυχία της αιμοδοσίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΓΟΝΕΩΝ  και    
ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ      

 

EYXΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

[dropcap]Ο[/dropcap] Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου σας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε με τεράστια  επιτυχία  η αιμοδοσία  η οποία  έλαβε  χώρα  στις 23 και 24  Αυγούστου  στο σχολείο μας.

Η άριστη συνεργασία  τριών  ομάδων  είχε σαν αποτέλεσμα να μαζευτούν 288 φιάλες αίμα και 152 δείγματα για Δότες  Μυελού  των Οστών. Η  συγκεκριμένη  αιμοδοσία  αποτελεί  ρεκόρ  αιμοδοσίας  για όλη την Ελλάδα.

Οι ομάδες  που συνεργάστηκαν ήταν το τμήμα  αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ και το προσωπικό του, ο Σύλλογος μας  και βέβαια  όλοι εσείς  που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας. Η προσέλευση σας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Σας  ευχαριστούμε  πολύ  όλους  για  την ευαισθησία σας  και την άριστη  συνεργασία που  είχαμε. Χωρίς  εσάς  τίποτα απ όλα  αυτά δεν θα είχε γίνει.

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και ήταν δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε. Οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν παράδειγμα προς  μίμηση. Άνθρωποι  που  αγαπούν  την δουλειά  τους  μα πάνω απ όλα  τον συνάνθρωπο μας.

 Ευχαριστούμε  λοιπόν:

  • Την κ.ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ  ΜΑΡΙΑ  προισταμένη του  τμήματος.
  • Την κ.ΛΥΔΑΚΗ  ΒΑΝΑ  ιατρό  του  τμήματος.
  • Τον κ.ΨΥΧΑΡΑΚΗ  ΣΤΕΛΙΟ ιατρό  του τμήματος.
  • Την κ.ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ  ΡΕΝΑ νοσηλεύτρια  του  τμήματος.
  • Την κ.ΑΓΓΕΛΑΚΗ  ΜΑΡΙΝΑ νοσηλεύτρια  του τμήματος  και  συντοπίτισσα  μας που βοήθησε ενώ  βρισκόταν σε άδεια.
  • Την κ.ΚΛΕΙΣΑΡΧΑΚΗ  ΑΦΡΟΔΙΤΗ  νοσηλεύτρια  του  τμήματος.
  • Τον κ.ΒΑΛΕΡΓΑΚΗ  ΠΕΤΡΟ  οδηγό  του  τμήματος.

Σας  ευχαριστούμε  γιατί  αυτές  τις  λίγες  μέρες  γίναμε  μια  οικογένεια  και συνεργαστήκαμε  άψογα.

Ευχαριστούμε  θερμά  τους  γονείς του μικρού μας  φίλου για την άριστη συνεργασία που είχαμε  και  τους μεταφέρουμε  τις  ευχές  όλων  σας για  γρήγορη  ανάρρωση  του  παιδιού τους.

Τέλος  ευχαριστούμε θερμά  την ομάδα  Εθελοντών Δοτών  Μυελού των Οστών  Ιεράπετρας  για την  συνεργασία που  είχαμε.

 

Με εκτίμηση
Το  Δ/Σ