Ευχαριστήριο του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Ιεράπετρας για τη σημαντική δωρεά εφαρμογών Λογιστικής

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας

Ευχαριστήριο του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Ιεράπετρας για τη σημαντική δωρεά εφαρμογών Λογιστικής

epal

Ευχαριστήριο

[dropcap]Ο[/dropcap] Δ/ντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Τομέα «Διοίκησης και Οικονομίας» του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Ιεράπετρας, εκφράζουν  τις θερμές ευχαριστίες τους στην κυρία Φαρμάκη Μαίρη, υπεύθυνη Marketing της εταιρίας Megasoft, για τη σημαντική δωρεά εφαρμογών Λογιστικής (έσοδα – έξοδα, γενική λογιστική, μισθοδοσία), καθώς και της Maximum Εμπορικής Διαχείρισης για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών του σχολείου μας, για το σχολικό έτος 2019-20.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά την κυρία Δρακοπούλου Ελένη υπεύθυνη Marketing της εταιρίας SingularLogic, για την δωρεάν παραχώρηση της Ξενοδοχειακής  Εφαρμογής «Galaxy Hotel».

Οι παραπάνω εταιρίες κατέχουν ηγετική θέση στη παραγωγή και διάθεση επιχειρησιακού λογισμικού, έχοντας το πλεονέκτημα της ευχρηστίας και της απλότητας σε κάθε εφαρμογή.

Οι συγκεκριμένες εφαρμογές ενισχύουν την προσπάθεια για εποικοδομητικό και αποτελεσματικό εκπαιδευτικό έργο και συμβάλλουν τα μέγιστα, ώστε οι εργαζόμενοι μαθητές μας να μπορούν να μορφώνονται σε ένα κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον, υπό πραγματικές συνθήκες.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι της άμεσης ανταπόκρισης τους στο αίτημα μας και της online υποστήριξης και εκπαίδευσης των παραπάνω προγραμμάτων.

Ο Δ/ντής
Γιακουμάκης Εμμ.