Ευχαριστήριο του Δημάρχου Ιεράπετρας για το 8o φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας με χαρά σας ενημερώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού

Ευχαριστήριο του Δημάρχου Ιεράπετρας για το 8o φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου

Ιεράπετρα 29.10.2018

 

Δελτίο Τύπου

Ευχαριστήριο του Δημάρχου Ιεράπετρας για το 8o φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου

[dropcap]Τ[/dropcap]ο Σάββατο 27 Οκτωβρίου έπεσε η αυλαία του 8ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Για ακόμα μία χρονιά η πόλη της Ιεράπετρας φιλοξένησε θεατρικές παραστάσεις από διάφορα μέρη της χώρας που προσέφεραν όμορφες στιγμές και αγκαλιάστηκαν θερμά από τους πολίτες της Ιεράπετρας.

8o-festival-erasitexnikou-theatrou

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης τόνισε:

«Συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν και συμμετείχαν στο 8ο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Ιεράπετρας.

Ευχαριστώ θερμά τη σπουδαία κριτική επιτροπή που μας τίμησε με την παρουσία της την κα. Σοφία Φιλιππίδου, τον κ. Νίκο Βερλέκη, την κα. Νίκη Παπαδάκη, την κα. Ιωάννα Ρεμεδιάκη, τον κ. Τηλέμαχο Μουδατσάκη και τον κ. Γιώργο Ρεμούνδο, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, την Περιφέρεια Κρήτης και τον κ. Σταύρο Αρναουτάκη, όλες τις θεατρικές ομάδες που πλαισίωσαν το φεστιβάλ, τον Σύλλογο Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας, τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κ. Μάνο Γεωργαλάκη, τους εθελοντές που αφιέρωσαν τον προσωπικό τους χρόνο, τους συνοδούς και τους εκπροσώπους των ομάδων, τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας & Νοτιοανατολικής Κρήτης, κ. Γιώργο Βαρδάκη, τους μουσικούς του Κέντρου Μουσικών Σπουδών Ιεράπετρας που πλαισίωσαν τις παραστάσεις, τον αρχιμουσικό κ. Γεράσιμο Φουρλάνο, την Ελεάννα Καρανδεινού, την Εύα Φουρλάνου, τους χορηγούς του Φεστιβάλ, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Κώστα Φασουλάκη, τον βουλευτή κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τους Δημοτικούς Συμβούλους για την παρουσία τους και το θεατρόφιλο κοινό της Ιεράπετρας που κατέκλυσε για ακόμα μια χρονιά την αίθουσα του θεάτρου.

Η 8η διοργάνωση Πανελλήνιου Ερασιτεχνικού Θεάτρου ανέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά προσφέροντας εξαιρετικά ποιοτικό θέαμα στους πολίτες.

Ο Δήμος Ιεράπετρας συνεχίζει να στηρίζει και να προωθεί τέτοιου είδους διοργανώσεις που αναβαθμίζουν την καλλιτεχνική ταυτότητα της Ιεράπετρας προάγοντας τη συλλογικότητα και τη δημιουργικότητα.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας