Ευχαριστήριο Κοινωνικού Παντοπωλείου στην Γραμβούσα Μπάλος Κρουαζιέρες- Χρυσή Κρουαζιέρες

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας με χαρά σας ενημερώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού

Ευχαριστήριο Κοινωνικού Παντοπωλείου στην Γραμβούσα Μπάλος Κρουαζιέρες- Χρυσή Κρουαζιέρες

Ιεράπετρα 20.9.2016                                   

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας ευχαριστεί την εταιρεία ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ ΜΠΑΛΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΧΡΥΣΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ ΜΠΑΛΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΧΡΥΣΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ και τον Πρόεδρό της, κ. Αθανάσιο Χινόπουλο για την προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

eyxaristhrio

Υποστηρίζοντας για μια ακόμη χρονιά το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιεράπετρας, η εν λόγω εταιρεία με την απλόχερη προσφορά της απέδειξε για άλλη μια φορά  εμπράκτως την κοινωνική της ευαισθησία σε μια δύσκολη εποχή  δήλωσε η Διαχειρίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, κα. Κική Χασάπη – Φρονιμάκη.

Όπως ανέφερε «Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Χινόπουλο και την εταιρεία Cretan Daily Cruises για το αμέριστο ενδιαφέρον τους και την θερμή τους υποστήριξη. Για δεύτερη χρονιά ενισχύουν το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στηρίζοντας έτσι δεκάδες συνανθρώπους μας, γι΄αυτό και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια» δήλωσε η Διαχειρίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κα. Κική Χασάπη Φρονιμάκη.

Γραφείο Τύπου