Ευχαριστήριο για τη συμμετοχή στην 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Ευχαριστήριο για τη συμμετοχή στην 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία

Ιεράπετρα 14.9.2015

Ο Δήμος Ιεράπετρας ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία

Η Φλόγα της Αγάπης που άναψε στις 10:00 το πρωί από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο κέντρο της Ιεράπετρας ακολούθησε πέντε διαφορετικές διαδρομές καλύπτοντας όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ιεράπετρας με τη συνοδεία αρκετών εθελοντών, της Αστυνομίας, του Ερυθρού Σταυρού και του ΕΚΑΒ και έφτασε στις 6:30 το απόγευμα ξανά στην πόλη της Ιεράπετρας, όπου ξεκίνησε η λαμπαδηδρομία της πόλης και αμέσως μετά στο φρούριο του Καλέ όπου και πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής.

lambadidromia1

Ο θεσμός της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος στον Δήμο Ιεράπετρας, αγκαλιάστηκε από τους πολίτες, τους συλλόγους, τις Τοπικές Κοινότητες, αθλητικά σωματεία, φορείς και πολλούς εθελοντές και μετέφερε το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας σε κάθε σημείο αυτού του τόπου, ευαισθητοποιώντας ολοένα και περισσότερο.

lambadidromia2

Με αφορμή την πραγματοποίηση της ξεχωριστής αυτής δράσης στην πόλη μας, ο Δήμος Ιεράπετρας απευθύνει τις ευχαριστίες του και συγχαίρει θερμά:
-Την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας
-Το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας και ειδικότερα το Τμήμα Τροχαίας για τη διευκόλυνση της διέλευσης των εθελοντών λαμπαδηδρόμων
– Το Τμήμα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας
-Το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας και το Σώμα Σαμαρειτών
-Το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ιεράπετρας «ο Ελεήμων»
-Το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Παχειάς Άμμου
-Το Σύλλογο 4Χ4
-Το Σύλλογο Φίλων Ποδηλάτου
-Τα Αθλητικά Σωματεία
-Τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο
-Το Σύλλογο Αλιέων Αγίου Ιωάννη
-Τους Αλιείς του Λιμανιού
-Τις Τοπικές Κοινότητες και τα Τοπικά Συμβούλια
-Τους Πολιτιστικούς Συλλόγους
-τα τοπικά ΜΜΕ
και όλους τους μεμονωμένους πολίτες που συνόδευσαν τη φλόγα της αγάπης στις διάφορες διαδρομές

Με την ευχή η Φλόγα της Αγάπης να γίνει ακόμα πιο δυνατή, η Ιεράπετρα αποχαιρέτισε τη Φλόγα, κρατώντας ωστόσο το ιδιαίτερο μήνυμα που έφερε, και έδωσε την υπόσχεση να την καλωσορίσει και να την υποδεχτεί ξανά και την επόμενη χρονιά !