Η Ιεράπετρα φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δένδρο της

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας

Η Ιεράπετρα φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δένδρο της

Ιεράπετρα 15.12.2016

Δελτίο Τύπου

Η Ιεράπετρα φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δένδρο της

[dropcap]Μ[/dropcap]ε τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη και μια μεγάλη συναυλία από το συγκρότημα VEGAS ξεκίνησαν και επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ιεράπετρας την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

fotagogisi-1

Σε μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα, παρουσία εκπροσώπων φορέων, αρχών, συλλόγων και πλήθους κόσμου η Ιεράπετρα καλωσόρισε τα Χριστούγεννα, στέλνοντας ευχές και μηνύματα αισιοδοξίας παρά τις δυσκολίες της περιόδου.

fotagogisi-2

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, ενώ κάλεσε μικρούς και μεγάλους να μετρήσουν αντίστροφα για να φωταγωγήσουν το δένδρο της πόλης.

fotagogisi-3

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την εκδήλωση της φωταγώγησης πλαισίωσε μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία προσφορά του Δήμου Ιεράπετρας και του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Το συγκρότημα των VEGAS διασκέδασε μικρούς και μεγάλους, αποτελώντας αφορμή για χαρούμενες στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας στην κεντρική πλατεία της πόλης.

fotagogisi-4

fotagogisi-5

fotagogisi-6

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας