Παρουσίαση της εν εξελίξει μελέτης του Φράγματος Αγίου Ιωάννη

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Παρουσίαση της εν εξελίξει μελέτης του Φράγματος Αγίου Ιωάννη


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 07.10.2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρουσίαση της εν εξελίξει  μελέτης του Φράγματος Αγίου Ιωάννη

[dropcap]Τ[/dropcap]ην Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014 στις 17:00, στην αίθουσα του Συλλόγου Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη «Ιωάννης Καραβελάκης»   στο Κουτσουνάρι, θα γίνει η παρουσίαση της εν εξελίξει  μελέτης του Φράγματος Αγίου Ιωάννη. Η παρουσίαση – ενημέρωση  θα γίνει από τον μελετητή και εκπροσώπους του Υπουργείου Γεωργίας. Μετά το πέρας αυτής θα ακολουθήσει συζήτηση και κατάθεση απόψεων. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φορείς και οι πολίτες να παρευρεθούν προκειμένου να λάβουν γνώση.

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]