Θέματα αστυνόμευσης συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης στο Δήμαρχο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ενημερώνουμε του δημότες μας ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2229/12-4-2024 τ Β΄
Σας προσκαλούμε στις  26  Απριλίου 2024,ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σε ειδική, δημόσια συνεδρίαση,
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 19η  Απριλίου 2024,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  με θέματα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της

Θέματα αστυνόμευσης συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης στο Δήμαρχο Ιεράπετρας

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 02.03.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέματα αστυνόμευσης συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης στο Δήμαρχο Ιεράπετρας

[dropcap]Η[/dropcap] αστυνόμευση της πόλης και του δήμου σε όλο το σύνολό του, τα προβλήματα που προκύπτουν από την ανεξέλεγκτη βόσκηση, αλλά και το θέμα της μετανάστευσης συζητήθηκαν κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, Στρατηγού Μιχάλη Καραμαλάκη  στο δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη  την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου.

Κατά την επίσκεψη στην οποία παραβρέθηκε και ο Αστυνομικός Διευθυντής  Λασιθίου, κ. Κων/ νος Περάκης έγινε μια διεξοδική συζήτηση με το Δήμαρχο, κ. Καλαντζάκη για θέματα σχετικά με την καθημερινότητα, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, αλλά και την αστυνόμευση περιοχών του δήμου Ιεράπετρας.

Όπως αναφέρθηκε  στόχος είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Αστυνομίας πάντα προς όφελος του πολίτη. Ήδη η παρουσία αστυνομικών υπηρεσιών στην Ιεράπετρα κρίνεται ικανοποιητική, πάντα όμως υπάρχουν  περιθώρια βελτίωσης, όπως ανέφεραν,  προκειμένου να δίνονται σε κάθε περίπτωση άμεσα οι απαιτούμενες λύσεις.

Στην καλή συνεργασία που υπάρχει με την Ελληνική Αστυνομία αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, τονίζοντας ότι μέχρι σήμερα έχουν επιλυθεί αρκετά ζητήματα που καθημερινά προκύπτουν. Το τρέχον διάστημα, όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων υπάρχει η ανάγκη ενταντικοποίησης της αστυνόμευσης στο αστικό κέντρο της πόλης της Ιεράπετρας, καθώς η έλλειψη φωτισμού δημιουργεί προβλήματα, ενώ προβλήματα, όπως ανέφερε, παρατηρούνται και όσον αφορά την ανεξέλεγκτη βόσκηση σε πολλές από τις Τοπικές Κοινότητες. Στο πλαίσιο αυτό η καλή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και βέβαια με την Αστυνομία κρίνεται καθοριστική τόσο για την επίλυση των προβλημάτων όσο και για την βελτίωση της καθημερινότητας και την άμεση αντιμετώπιση ζητημάτων που προκύπτουν.

Γραφείο Τύπου

 

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]