Απόκριες στην Ιεράπετρα 2018 – “ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΟ” Καρναβάλι

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Απόκριες στην Ιεράπετρα 2018 – “ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΟ” Καρναβάλι

sima                                                             dimos

Δελτίο Τύπου

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ  2018

«ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΟ»  ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

[dropcap]Τ[/dropcap]ην Κυριακή 18 Φεβρουαρίου για μια ακόμη χρονιά θα διεξαχθεί καρναβάλι στην πόλη της Ιεράπετρας. Το  ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΟ  ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ συνδιοργανώνουν το  ΝΠΔΔ  ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α   Ιεράπετρας και o Νέος Πολιτιστικός Σύλλογος Ιεράπετρας.

Η ιστορία του καρναβαλιού ξεκινάει από το 1953  και τα τελευταία χρόνια έχει φτάσει σε ένα ιδανικό επίπεδο τόσο από οργάνωση όσο και από συμμετοχή του κόσμου.

Για την φετινή χρονιά στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε κάθε προηγούμενο. Με διάθεση, κέφι και φαντασία σας καλούμε να συμμετέχετε σε αυτό το γιορτινό κλίμα που έχουμε ετοιμάσει.

karn-1

ΚΥΡΙΑΚΗ 04-02-2018  οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με το παιδικό κυνήγι του χαμένου θησαυρού (ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α – ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ –ΟΔΗΓΟΙ- Ομάδα ΑΡΓΑ ΤΑ ΖΑ ) …

ΠΕΜΠΤΗ 08-02-2018 την  Τσικνοπέμπτη με τσικνίσματα – φουνάρες  σε κάθε σημείο της πόλης .

ΣΑΒΒΑΤΟ 10-02-2018 στις  17:00 (party animal)

με την παρουσίαση των ομάδων του κυνηγιού του χαμένου θησαυρού στην κεντρική πλατεία Ιεράπετρας. Το κυνήγι έχει ήδη αρχίσει με  το  pre-game.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11-02-2018  Ημέρα του κυνηγιού του θησαυρού της Ιεράπετρας που αποτελεί ένα από τα πρώτα που διοργανώθηκαν στον Ελλαδικό  χώρο.

Τα τελευταία χρόνια  οργανώνεται  από την ομάδα που έχει κερδίσει την προηγούμενη χρονιά.

Για φέτος οργανώτρια ομάδα είναι τα «ΑΡΓΑ ΤΑ ΖΑ» με  την στήριξη  και συνδιοργάνωση του  ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.

Κάθε χρόνο συμμετέχουν όλο και περισσότερες ομάδες. Για φέτος πάνω από 1000 άτομα αναζητούν το θησαυρό, με πολύ κέφι και ζωντάνια δίνοντας  μια άλλη πνοή και Ελπίδα στην πόλη μας .. στήνοντας μια γιορτή  γεμάτη θέαμα και περιπέτεια.

και οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την

ΚΥΡΙΑΚΗ  18-02-2018 στις 15:00μμ με την Μεγάλη Παρέλαση των ομάδων στην οδό Δημοκρατίας. Στην παρουσίαση της καρναβαλικής παρέλασης θα είναι φέτος ο Γιώργος Λιανός .

Βραζιλιάνες Χορεύτριες θα δώσουν το  ρυθμό, καρναβαλιστές κάθε ηλικίας θα προσφέρουν ένα μοναδικό χρώμα και κέφι στην Πόλη μας.

Όλη η πόλη ένα Πάρτυ……

karn-2

karn-3

Karn-4

karn-5

karn-6

karn-7

karn-8

Mε εκτίμηση

Μανώλης Γεωργαλάκης

Πρόεδρος  ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α  Δήμου Ιεράπετρας