ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΥ: Ηλεκτροφωτισμός της οδού Κύπρου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 17η  Ιουνίου 2024
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΥ: Ηλεκτροφωτισμός της οδού Κύπρου

Ιεράπετρα 24.05.201

Δελτίο Τύπου

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΥ: Ηλεκτροφωτισμός της οδού Κύπρου

[dropcap]Ε[/dropcap]να πολύ σημαντικό έργο παραδόθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στους δημότες της Ιεράπετρας.

Ο Δήμος Ιεράπετρας δρομολόγησε και διεκπεραίωσε όλες τις διαδικασίες για την προμήθεια και την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων στην οδό Κύπρου.

Το συγκεκριμένο έργο ήταν υψίστης αναγκαιότητας καθώς αφορά έναν περιφερειακό δρόμο που ενώ εξυπηρετεί καθημερινά μικρά και μεγάλα οχήματα και εκατοντάδες πολίτες και επισκέπτες της Ιεράπετρας, είχε μεγάλη επικινδυνότητα λόγω έλλειψης ηλεκτροφωτισμού.

Η συνθετότητα του έργου ήταν ιδιαίτερα αυξημένη καθώς απαιτούσε πολλές επιμέρους εργασίες όπως την τοποθέτηση πυλώνων,  αποκαταστάσεις πεζοδρομίων και χωματουργικές εργασίες.

kyprou-fwtismos (8)

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης:

«Φωτίζουμε και αναβαθμίζουμε την πόλη μας ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών και των διερχόμενων πεζών και οδηγών.

Συνεχίζουμε με την εγκατάσταση νέων φωτιστικών σωμάτων στο παραλιακό μέτωπο Ιεράπετρας, τη Γρα Λυγιά, την Παχειά Άμμο, το Καββούσι και όπου αλλού υπάρχει ανάγκη.»

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας