Ημερίδα: «Αποτελέσματα υλοποίησης του Έργου: «Δίκτυο Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Συνεργασίας για ίσες ευκαιρίες απασχόλησης και άρση του κοινωνικού αποκλεισμού».

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση, την 24η Απριλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία με
Από το Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων ευρωβουλευτών
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας πραγματοποίησε την

Ημερίδα: «Αποτελέσματα υλοποίησης του Έργου: «Δίκτυο Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Συνεργασίας για ίσες ευκαιρίες απασχόλησης και άρση του κοινωνικού αποκλεισμού».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ιεράπετρας και η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Συνεργασία» διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Αποτελέσματα υλοποίησης του Έργου: «Δίκτυο Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Συνεργασίας για ίσες ευκαιρίες απασχόλησης και άρση του κοινωνικού αποκλεισμού».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Ιεράπετρα τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και ώρα 19:00 έως 21:30 (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου).

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της Δράσης: «Δημοσιότητα – Ευαισθητοποίηση» του Έργου: «Δίκτυο Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Συνεργασίας για ίσες ευκαιρίες απασχόλησης και άρση του κοινωνικού αποκλεισμού» που υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Συνεργασία»

Στόχος της ημερίδας είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων υλοποίησης του Έργου καθώς και καλές πρακτικές δημιουργίας κοινωνικών επιχειρήσεων.

Σας στέλνομε τη σχετική πρόσκληση και το πρόγραμμα της ημερίδας και σας παρακαλούμε για τη δημοσιοποίηση της.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας              Ο Πρόεδρος της Α.Σ «Συνεργασίας»

Θεοδόσιος Καλαντζάκης               Δημήτρης Κουνενάκης