Εργασίες καθαριότητας στους οικισμούς της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι κατά τις ημέρες του  καύσωνα και για την προστασία των αστέγων
Από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας, παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνετα

ΚΥΡΒΕΙΑ 2024 – ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 1.ΜΥΡΤΟΣ Αυλή Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Ρεσιτάλ κιθάρας  με  τον διαπρεπή κιθαρίστα  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗ Έναρξη: 9:30 μ.μ Είσοδος: Ελεύθερη Οργάνωση : Πολιτιστική Επιτροπή Μύρτου 2.ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 142 ΤΗΛ. 2813 013 218 – 6932 858624 Facebook – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ www.theatrikiskini.gr Email: […]

Με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  «Πόντος – Κρήτη,
Με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Νομού Λασιθίου Χρύσα Σοφιανού,  είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Εργασίες καθαριότητας στους οικισμούς της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 10.03.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εργασίες καθαριότητας στους οικισμούς της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας

[dropcap]Ε[/dropcap]πισκέψεις με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων και τον προγραμματισμό δράσεων  στους οικισμών που ανήκουν στην Δημοτική Κοινότητα Ιεράπετρας πραγματοποιεί την τρέχουσα περίοδο η πρόεδρος και μέλη της Δημοτικής Κοινότητας.

Συγκεκριμένα, μετά και τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και εν όψει των γιορτών του Πάσχα και  την επικείμενη έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, η πρόεδρος και μέλη της Δημοτικής Κοινότητας επισκέφτηκαν τους τέσσερις οικισμούς, τη Γρα Λυγιά, το Κεντρί, τη Βαϊνιά και το Καπίστρι, καθώς και περιοχές που ανήκουν σε αυτές προκειμένου να δουν από κοντά και να καταγράψουν τα προβλήματα και τις ανάγκες και να προγραμματίσουν παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωσή τους.

Κλαδέματα, καθαριότητες σε κοινόχρηστους χώρους, δρόμους και πλατείες, συντηρήσεις στις παιδικές χαρές, ελαιοχρωματισμοί, παρεμβάσεις στον τομέα της ύδρευσης, ετοιμόρροπα κτίσματα, συντηρήσεις και καθαριότητες στα κοιμητήρια αλλά και προβλήματα που δημιουργούνται από την ανεξέλεγκτη βόσκηση ήταν κάποια από αυτά που καταγράφηκαν και χρήζουν άμεσης διευθέτησης και αποκατάστασης.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας, κα. Έφη Κοκολάκη – Περακάκη « επισκεφτήκαμε τους οικισμούς και τις περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας, προκειμένου να δούμε από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να προγραμματίσουμε τις παρεμβάσεις που αυτή την περίοδο θα υλοποιήσουμε. Μετά από επαφές που κάναμε και με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους κάθε οικισμού, αλλά και με κατοίκους έχουμε ήδη μια εικόνα για τις υπάρχουσες ανάγκες και σε συνεργασία και με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους  προχωρούμε  το τρέχον διάστημα, αξιοποιώντας την πάγια προκαταβολή σε εργασίες καθαριότητας σε κοινόχρηστους χώρους, πλατείες και  κοιμητήρια, ενώ παράλληλα προγραμματίζουμε και την επίλυση των σημαντικών χρόνιων προβλημάτων που οι οικισμοί αυτοί αντιμετωπίζουν».  

Γραφείο Τύπου

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]