Μια ευχάριστη έκπληξη από τη δημοτική παράταξη «Ιεράπετρα Νέα Πορεία» στο δήμαρχο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Μια ευχάριστη έκπληξη από τη δημοτική παράταξη «Ιεράπετρα Νέα Πορεία» στο δήμαρχο Ιεράπετρας


dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 02.01.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια ευχάριστη έκπληξη από τη δημοτική παράταξη «Ιεράπετρα Νέα Πορεία» στο δήμαρχο Ιεράπετρας

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσαν μέλη της δημοτικής παράταξης «Ιεράπετρα Νέα Πορεία» στον επικεφαλής και νυν δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της δημοτικής κοινότητας, η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, η συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου,  αλλά και μέλη της δημοτικής παράταξης που συμμετείχαν στον ψηφοδέλτιο  έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο γραφείο του, ενώ παράλληλα του έδωσαν πολλές ευχές για μια δημιουργική νέα χρονιά με υγεία και πρόοδο.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος « Η παρουσία σας σήμερα εδώ ήταν μια ευχάριστη έκπληξη που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Σας ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια που όλο αυτό το διάστημα καταβάλλετε για την πρόοδο του δήμου μας και εύχομαι σε όλους σας υγεία, χαρά, ευτυχία και δύναμη, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες των καιρών. Είμαι βέβαιος πώς με καλή διάθεση και συνεργασία μεταξύ μας μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά, οδηγώντας την Ιεράπετρα σε νέα πορεία, όπως άλλωστε έχουμε υποσχεθεί. Σας ευχαριστώ θερμά  και εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να είναι γεμάτος καλά νέα, για να μπορέσουμε με αισιοδοξία να κάνουμε βήματα μπροστά» 

Γραφείο Τύπου


[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]