Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλαμαύκας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλαμαύκας

Ιεράπετρα, 03.07.2020

 

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλαμαύκας 

[dropcap]Σ[/dropcap]υνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του Προέδρου της Κοινότητας Καλαμαύκας, κ. Κωνσταντίνου Κρασσά, παρουσία των Αντιδημάρχων, κας. Μαρίας Ρουμελιωτάκη, κ. Πέτρου Μαστοράκη και κ. Μανώλη Γεωργαλάκη.

 Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα της Καλαμαύκας και δρομολογήθηκαν αναγκαίες εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν στην κοινότητα.

kalantzakis-kalamayka

Κατόπιν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε:

«Σε συνέχεια των έργων που έχουμε ήδη υλοποιήσει στην κοινότητα Καλαμαύκας ακολουθούμε συγκεκριμένο σχεδιασμό για επιπλέον έργα που έχει ανάγκη η περιοχή, ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Κρασσά για το έμπρακτο ενδιαφέρον που επιδεικνύει καθημερινά και με δεδομένη την καλή συνεργασία προχωράμε άμεσα σε εργασίες αγροτικής οδοποιίας καθώς και σε έργα άμεσης ανάγκης για την κοινότητα της Καλαμαύκας.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας