Εποικοδομητικές Δραστηριότητες Ψυχαγωγίας και Πληροφόρησης στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Εποικοδομητικές Δραστηριότητες Ψυχαγωγίας και Πληροφόρησης στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ιεράπετρας

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 27.04.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εποικοδομητικές Δραστηριότητες Ψυχαγωγίας και Πληροφόρησης στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ιεράπετρας

[dropcap]Α[/dropcap]ρκετές εποικοδομητικές δραστηριότητες ψυχαγωγίας και πληροφόρησης  πραγματοποιούνται καθημερινά στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ιεράπετρας, δίνοντας την ευκαιρία στα μέλη του να περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους και να ενημερώνονται για σημαντικά θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους.

Μαθήματα πρώτων βοηθειών, πρακτικές συμβουλές υγιεινής διατροφής, τμήματα γυμναστικής, μαθήματα χορωδίας και θεάτρου είναι μερικά από αυτά που μπορούν να παρακολουθήσουν τα μέλη του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Ιεράπετρας

Αναλυτικότερα, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη 13:30 έως και 15:30 το μεσημέρι παραδίδονται σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ιεράπετρας μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από την κα. Μαρία Κουμούτσου. Επίσης, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 10:00  με 12:00 το μεσημέρι σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πραγματοποιούνται ενημερωτικές ομιλίες με τη διαιτολόγο Ειρήνη Ορφανού με θέμα Πρακτικές Συμβουλές Υγιεινής Διατροφής, κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10:00 έως 11:00 το πρωί γυμναστική στο ανοικτό γυμναστήριο της πόλης, ενώ κάθε Δευτέρα 13:00 με 14:00 το μεσημέρι παραδίδονται μαθήματα χορωδίας από την  κα. Λένα Φραγκούλη, η οποία εθελοντικά υποστηρίζει τη χορωδία του ΚΑΠΗ.

Επίσης, στο πλαίσιο της παροχής δημιουργικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων κάθε Σάββατο 11:00 με 13:00 το μεσημέρι παραδίδονται μαθήματα θεάτρου από την κα. Λένα Φραγκούλη, προσφέροντας στα μέλη του ΚΑΠΗ τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη θεατρική ομάδα και στα δρώμενα που αυτή ετοιμάζει. Ενώ παράλληλα για εξυπηρέτηση των μελών κάθε Τετάρτη επισκέπτεται το χώρο του ΚΑΠΗ Γιατρός, παρέχοντας τη δυνατότητα τόσο για συνταγογράφηση φαρμάκων όσο για ενημέρωση των μελών του για ιατρικά θέματα που τους απασχολούν.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη «Το ΚΑΠΗ αποτελεί μια σημαντική δομή της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α που υποστηρίζει και ενδυναμώνει άτομα της τρίτης ηλικίας, παρέχοντάς τους ευκαιρίες κοινωνικής ένταξης και δυνατότητες παραγωγικής ενασχόλησης. Η προσπάθειά μας είναι σαφώς να το υποστηρίξουμε και να το εξελίξουμε. Την περίοδο αυτή, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών, προσλάβαμε τη νέα Κοινωνική Λειτουργό που θα στελεχώσει το ΚΑΠΗ, ενώ σχεδιάζουμε και μικρές παρεμβάσεις για την βελτίωση και την ανακαίνιση του χώρου, προκειμένου να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες και να επιλύσουμε προβλήματα που μέχρι σήμερα υπάρχουν».

Γραφείο Τύπου

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]