Ανακοίνωση : Καθαρισμός δεξαμενής Μαλών – 04 Απριλίου 2014, ημέρα Παρασκευή

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Ανακοίνωση : Καθαρισμός δεξαμενής Μαλών – 04 Απριλίου 2014, ημέρα Παρασκευή


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ιεράπετρα 02.04.2014

[separator top=”20″ style=”dotted”]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καθαρισμός δεξαμενής Μαλών

[dropcap]Π[/dropcap]ληροφορούμε τους κατοίκους του Δημοτικού Διαμερίσματος Μαλών ότι, στα πλαίσια των προγραμματισμένων καθαρισμών δεξαμενών ύδρευσης των οικισμών και των Δημοτικών Διαμερισμάτων, την 04 Απριλίου 2014, ημέρα Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός της δεξαμενής ύδρευσης του Δημοτικού Διαμερίσματος.

Ο καθαρισμός θα διαρκέσει 1 ημέρα μέχρι την 04 Απριλίου 2014 ημέρα Παρασκευή και παρακαλούνται οι κάτοικοι του οικισμού να μην χρησιμοποιούν το νερό ύδρευσης εκείνες τις ημέρες και να αποθηκεύσουν νερό για τις ανάγκες τους κατά τις προηγούμενες ημέρες.

Η κανονική ύδρευση του Δημοτικού Διαμερίσματος Μαλών θα επανέλθει την ίδια ημέρα αργά το μεσημέρι 04 Απριλίου 2014 ημέρα Παρασκευή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση δεδομένου ότι οι ενέργειες καθαρισμών των δεξαμενών είναι προς την κατεύθυνση της διασφάλισης της ποιότητας του πόσιμου νερού σε όλο τον Δήμο μας.

Από το Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας

 [separator top=”30″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”GrafeioTypou”]

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]