Στέγη στο ΚΕΘΕΑ Αριάδνη από τον Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 17η  Ιουνίου 2024
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης

Στέγη στο ΚΕΘΕΑ Αριάδνη από τον Δήμο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 07.08.2018

Δελτίο Τύπου

ΣΤΕΓΗ ΣΤΟ ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

[dropcap]Σ[/dropcap]το χώρο όπου θα στεγαστεί για πρώτη φορά το ΚΕΘΕΑ Ιεράπετρας βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Μάνο Λουτσέτη.

Το εν λόγω κτίριο παραχωρήθηκε για χρήση στο ΚΕΘΕΑ από τον Δήμο Ιεράπετρας και για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην αξιοποίησή του ο Δήμος ανέλαβε και εργασίες συντήρησης, οικοδομικές εργασίες, αντικατάσταση κουφωμάτων και ηλεκτρολογικές εργασίες.

Για το σημαντικό έργο που επιτελεί το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, αλλά και για την πρόθεση περεταίρω στήριξης μίλησε ο δήμαρχος, κ. Καλαντζάκης:

«Δώσαμε οριστική λύση στο χρόνιο αίτημα του ΚΕΘΕΑ για εξεύρεση χώρου στέγασης.

kethea-ariadnh

Κάναμε μια παρέμβαση ουσίας με ένα έργο που έχει απτά αποτελέσματα και πολλαπλή χρησιμότητα στον Δήμο μας, δίνοντας την δυνατότητα στο ΚΕΘΕΑ να συγκεντρώσει και να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στο δικό του χώρο στον Δήμο Ιεράπετρας.

Η δράση του ΚΕΘΕΑ στον Δήμο Ιεράπετρας είναι πολύτιμη καθώς έχουν ήδη βοηθηθεί δεκάδες χρήστες και οικογένειες.

Ευχαριστώ τον υπεύθυνο του ΚΕΘΕΑ – Αριάδνη στο νομό Λασιθίου κ. Γεώργιο Τρικοίλη για τη συνεργασία καθώς και όλους όσους στήριξαν όλη αυτή την προσπάθεια.

Ο Δήμος Ιεράπετρας θα συνεχίσει αδιαλείπτως να στηρίζει τέτοιες δομές που σέβονται τον άνθρωπο και αγωνίζονται για τη διασφάλιση ίσων ευκαιριών και ποιοτικής διαβίωσης.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας