Τετάρτη 10 Ιουνίου – Κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου, οι δομές της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Τετάρτη 10 Ιουνίου – Κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου, οι δομές της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Ιεράπετρα 9.6.2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από το Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι, λόγω της συμμετοχής στο συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 9:00 π.μ στην πλατεία Δημαρχείου, οι υπηρεσίες του Δήμου πλην του τμήματος αποκομιδής απορριμμάτων, καθώς και όλες οι δομές της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 10 Ιουνίου.

Παράλληλα, όλες οι προγραμματισμένες συνεδριάσεις για την εν λόγω ημέρα  δεν θα πραγματοποιηθούν, ενώ οι προγραμματισμένες δημοπρασίες αναβάλλονται για την Παρασκευή 12 Ιουνίου.

Επίσης, γνωστοποιείται ότι με απόφαση Δημάρχου οι εκπαιδευτικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστές προκειμένου εκπαιδευτικοί και μαθητές να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο.