Η Κλήρωση των Ομίλων στο Εργασιακό Μπάσκετ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ενημερώνουμε του δημότες μας ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2229/12-4-2024 τ Β΄
Σας προσκαλούμε στις  26  Απριλίου 2024,ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σε ειδική, δημόσια συνεδρίαση,
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 19η  Απριλίου 2024,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  με θέματα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της

Η Κλήρωση των Ομίλων στο Εργασιακό Μπάσκετ

Ιεράπετρα 12.2.2016

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων για το Εργασιακό Μπάσκετ του Δήμου Ιεράπετρας. Στις 20 Φεβρουαρίου η έναρξη του πρωταθλήματος

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου  η κλήρωση των ομίλων για τις ομάδες που συμμετέχουν στο εργασιακό μπάσκετ του Δήμου Ιεράπετρας.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντηση που η οργανωτική επιτροπή πραγματοποίησε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, παράλληλα με την κλήρωση, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν επίσης θεματικό σεμινάριο για  πρώτες βοήθειες και  αθλητική πρόληψη καθώς επίσης και για χρήσιμες διατροφικές συμβουλές.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα της  κλήρωσης δημιουργήθηκαν  δύο όμιλοι των πέντε ομάδων. Τον 1ο όμιλο αποτελούν οι ομάδες: Δήμος Ιεράπετρας, Αγρότες, Εμπορικός Σύλλογος, Δάσκαλοι, Γεωπόνοι, ενώ τον 2ο όμιλο οι ομάδες: Αστυνομικοί, Ξενοδόχοι, Εκπαιδευτικοί, Μηχανικοί, Τραπεζικοί.

Προπαρασκευαστικά της διοργάνωσης, ο ιατρός εργασίας, κ. Σταύρος Μαράκης, καθώς και η διαιτολόγος – διατροφολόγος, κ. Λένα Σφακιανάκη, κατόπιν της κλήρωσης,  έκαναν μια σύντομη ενημέρωση για θέματα που αφορούν τις πρώτες βοήθειες, την αθλητική πρόληψη και την διατροφή πριν, κατά τη διάρκεια και μετά των αγώνα, δίνοντας έτσι χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες στους συμμετέχοντες.

Όπως αναφέρθηκε από τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής, κ. Ηλία Νταραρά το τουρνουά πρόκειται να ξεκινήσει το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά τον Ιούνιο. Συμμετέχουν  151 αθλητές και θα διεξαχθούν περίπου  εξήντα αγώνες, ενώ μετά το πέρας της κανονικής περιόδου θα ακολουθήσουν αγώνες play offs και αγώνες κατάταξης.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Ιεράπετρα, και εκτός των άλλων, λαμβάνει και κοινωνικό χαρακτήρα, αφού αντί εισιτηρίων σε κάθε αγώνα θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιεράπετρας.

Γραφείο Τύπου