Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στον Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στον Δήμο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 08.01.2019

Δελτίο Τύπου

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στον Δήμο Ιεράπετρας

[dropcap]Κ[/dropcap]οπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το προσωπικό του Δήμου Ιεράπετρας πραγματοποίησε χθες ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης  με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης & Σητείας, κ.κ. Κυρίλλου.

Στην εκδήλωση όπου ήταν παρόντες μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιεράπετρας, Δημοτικοί  Σύμβουλοι, ιερείς, ο πρόεδρος τον εργαζόμενων κ. Ανδρέας Φραγκούλης, διευθυντές προϊστάμενοι και υπάλληλοι του Δήμου ο Δήμαρχος απηύθυνε τις ευχαριστίες του σε όλο το προσωπικό για την καθημερινή συνεργασία και την δουλειά τους.

koph-pitas-1

Ο κ. Καλαντζάκης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά για τη συνεισφορά σας στην πρόοδο του Δήμου Ιεράπετρας.

Στα τέσσερα αυτά χρόνια μαζί θεμελιώσαμε σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των δημοτών και την συνεχή δρομολόγηση και υλοποίηση έργων που σηματοδοτούν την πρόοδο του Δήμου Ιεράπετρας.

koph-pitas-2

Ευχαριστώ το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλο για τη συνεχή συνεργασία μας σε θέματα που αφορούν το Δήμο.

Με ακόμα περισσότερη δυναμική και πολλές ακόμα νέες προσδοκίες για την Ιεράπετρα προχωράμε μαζί και τη νέα χρονιά επιδιώκοντας πάντα το καλύτερο για τον τόπο μας.

Καλή Χρονιά σε εσάς και στις οικογένειές σας.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας