Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 17η  Ιουνίου 2024
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα, 16.01.2020

 

Δελτίο Τύπου

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας

[dropcap]Π[/dropcap]ραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, περιστοιχούμενο από Κληρικούς του Δήμου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας με αφορμή την 1η συνεδρίασή του για το 2020.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης ευλόγησε και έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δ.Σ. παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βαγγέλη Μπινιχάκη,  των δημοτικών συμβούλων, προέδρων κοινοτήτων του Δήμου Ιεράπετρας, φορέων και ιδιωτών.

koph-pitas-dhmotiko-symvoulio-2020

Ο Δήμαρχος, αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, επισήμανε:

«Σε αυτούς τους εν γένει δύσκολους καιρούς, με τη μεγάλη έλλειψη προσωπικού στους δήμους, εμείς στον Δήμο Ιεράπετρας με πολλή δουλειά και ουσιαστική συνεργασία υπαλλήλων, φορέων και αιρετών καταφέρνουμε να διατηρούμε τις ισορροπίες και να παράγουμε σημαντικό έργο, το οποίο είναι εμφανές  τόσο από την καθημερινότητα όσο και από τις χρηματοδοτήσεις που έρχονται στον Δήμο Ιεράπετρας, τα έργα που υλοποιούνται και τα έργα που συνεχώς δημοπρατούνται.

Ο Δήμος Ιεράπετρας είναι ένας δυνατός και παραγωγικός τόπος με τεράστια δυναμική σε πολλούς αναπτυξιακούς τομείς και ευχαριστώ το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη και όλο το δημοτικό συμβούλιο που με τη στήριξη σας συνεχίζουμε να επιτυγχάνουμε την πρόοδο που όλοι επιθυμούμε για τον τόπο μας με περισσότερα έργα και λύσεις σε ότι προκύπτει.

Με ενότητα, δουλειά και συνεργασία μπορούμε κάθε στόχος να γίνεται άμεσα υλοποιήσιμος και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση εφόσον έχουμε ήδη αποδείξει ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία στις οικογένειές σας.».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας