Τα παιδιά του συλλόγου «η Κρήτη Δίνει Ζωή» ευχαρίστησαν το Δήμο Ιεράπετρας για τη φιλοξενία

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Τα παιδιά του συλλόγου «η Κρήτη Δίνει Ζωή» ευχαρίστησαν το Δήμο Ιεράπετρας για τη φιλοξενία

Ιεράπετρα 23.7.2015                                                                                                             

Τα παιδιά του συλλόγου «η Κρήτη Δίνει Ζωή» ευχαρίστησαν το Δήμο Ιεράπετρας για τη φιλοξενία με αφορμή την ολοκλήρωση των διακοπών τους

Σε μια ιδιαίτερη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 21 Ιουλίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  τα παιδιά που φιλοξενήθηκαν για το φετινό καλοκαίρι από το σύλλογο «Η Κρήτη Δίνει Ζωή» εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους  προς τον Δήμο Ιεράπετρας για τη ζεστή  φιλοξενία.

Υπό τους ήχους μουσικής μέσα από μικρά χορευτικά και εικαστικές παρεμβάσεις τα παιδιά ευχαρίστησαν με μια φωνή το Δήμο Ιεράπετρας, τον οποίο εκπροσώπησε στη συνάντηση ο Αντιδήμαρχος, κ. Μανώλης Φραγκούλης και η Γενική Γραμματέας, κα. Ρίτσα Χριστοδούλου.

Ο κ. Φραγκούλης, αφού ευχαρίστησε τα παιδιά για την παραμονή τους στην Ιεράπετρα αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί εδώ και πολλά χρόνια ο Σύλλογος, υποστηρίζοντας παιδιά θύματα φυσικών – χημικών καταστροφών προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν ξένοιαστες διακοπές στα γαλανά νερά του Λιβυκού Πελάγους.

Επίσης ευχαρίστησε το Σύλλογο για το σημαντικότατο αυτό ανθρωπιστικό έργο, εξέφρασε τις ευχαριστίες του  στους εθελοντές που υποστήριξαν αυτή τη σημαντική δραστηριότητα και βέβαια για άλλη μια φορά στα παιδιά που ομόρφυναν την Ιεράπετρα με τα χαμόγελα και την παρουσία τους. Τέλος ως ενθύμιο της όμορφης παραμονής τους προσφέρθηκαν στα παιδιά και στους συνοδούς τους μικρά αναμνηστικά από το Δήμο Ιεράπετρας.

 

kriti-dinei-zoi