Τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές δωρεά από τον Εμπορικό Σύλλογο σε σχολεία του Δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι κατά τις ημέρες του  καύσωνα και για την προστασία των αστέγων
Από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας, παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνετα

ΚΥΡΒΕΙΑ 2024 – ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 1.ΜΥΡΤΟΣ Αυλή Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Ρεσιτάλ κιθάρας  με  τον διαπρεπή κιθαρίστα  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗ Έναρξη: 9:30 μ.μ Είσοδος: Ελεύθερη Οργάνωση : Πολιτιστική Επιτροπή Μύρτου 2.ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 142 ΤΗΛ. 2813 013 218 – 6932 858624 Facebook – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ www.theatrikiskini.gr Email: […]

Με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  «Πόντος – Κρήτη,
Με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Νομού Λασιθίου Χρύσα Σοφιανού,  είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές δωρεά από τον Εμπορικό Σύλλογο σε σχολεία του Δήμου Ιεράπετρας

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 13.03.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές δωρεά από τον Εμπορικό Σύλλογο σε σχολεία του Δήμου Ιεράπετρας

[dropcap]Σ[/dropcap]ε μια όμορφη κίνηση που μαρτυρά ενδιαφέρον και υποστήριξη για τον τομέα της παιδείας στον δήμο μας προέβη ο Εμπορικός Σύλλογος Ιεράπετρας, προσφέροντας φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές  σε περιφερειακά δημοτικά σχολεία του Δήμου.

Κατόπιν συνεργασίας με την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και τον πρόεδρο, κ. Ηλία Νταραρά και ως ένδειξη στήριξης  στο σημαντικό  εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ. Παπαϊωάννου Απόστολος παρέδωσε στον δήμο Ιεράπετρας και στον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής ,κ. Νταράρα την Τρίτη 10 Μαρτίου τρεις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές,  οι οποίοι μετά από επιθυμία του Εμπορικού Συλλόγου θα διατεθούν στα δημοτικά σχολεία της Καλαμαύκας, του Κεντριού και του Κάτω Χωριού.

Όπως δήλωσε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας και πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ιεράπετρας, κ. Ηλίας Νταραράς  «Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης μας και ιδιαιτέρως στον πρόεδρο κ. Παπαϊωάννου για αυτή την ιδιαίτερη κίνηση να υποστηρίξει παιδιά και εκπαιδευτικές μονάδες σε μια εποχή τεχνολογικής προόδου από τη μια και οικονομικής δυσπραγίας από την άλλη. Είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη κίνηση και πρωτοβουλία δημιουργεί ένα όμορφο κλίμα  αλληλοϋποστήριξης και συνεργασίας στην κοινωνίας μας και ελπίζουμε να αποτελέσει κίνητρο και για άλλους συλλόγους. Εμείς από την πλευρά μας ως Σχολική Επιτροπή καταβάλλουμε καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια, για να υποστηρίζουμε τα σχολεία και να καλύπτουμε τις ανάγκες τους σε μια εποχή μάλιστα που οι πόροι είναι αρκετά μειωμένοι. Προς την κατεύθυνση αυτή η προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας είναι σημαντική, αφού  οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές αποτελούν χρήσιμα εργαλεία που στα χέρια των εκπαιδευτικών μπορούν να αξιοποιηθούν υποστηρίζοντας τη διαδικασία της μάθησης».  

Γραφείο Τύπου

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]