Όλα έτοιμα για το let’s do it Greece την Κυριακή 26 Απριλίου στο Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Όλα έτοιμα για το let’s do it Greece την Κυριακή 26 Απριλίου στο Δήμο Ιεράπετρας

BANNER-2015-lets-do-it-greece

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 24.04.2015  – 09:54
Στις 19:40 προστέθηκαν στον χάρτη ορισμένα νέα σημεία και έγιναν κάποιες αλλαγές σε ομάδες 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όλα έτοιμα για το lets do it Greece την Κυριακή 26 Απριλίου στο Δήμο Ιεράπετρας

[dropcap]Μ[/dropcap]ε την ενεργή υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας και αρκετές συμμετοχές Τοπικών Κοινοτήτων, Πολιτιστικών και άλλων συλλόγων αλλά και πολιτών θα διεξαχθεί η δράση εθελοντικής καθαριότητας Let’s do it Greece   για πρώτη φορά στο Δήμο Ιεράπετρας την Κυριακή 26 Απριλίου.

Με  διάθεση προσφοράς εκατοντάδες  εθελοντές  θα κινητοποιηθούν τόσο στο δήμο Ιεράπετρας όσο και σε άλλα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου, μεταφέροντας το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος και αναδεικνύοντας την αξία του εθελοντισμού.

Στο δήμο Ιεράπετρας με πολλή χαρά και διάθεση προσφοράς συμμετέχουν και υποστηρίζουν τις δράσεις του Let’s do it  οι Τοπικές Κοινότητες: Αγίου Ιωάννη, Αγίου Στεφάνου, Καβουσίου, Καλαμαύκας, Μακρυλιάς, Μεσελέρων, Μαλών, Μύρτους, Παχειάς  Άμμου, Γδοχίων, Ορεινού, Σταυροχωρίου, Σχινοκαψάλων, Χριστού.  Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Μακρυλιάς, Καλογέρων, Ανατολής, Καβουσίου, Σταυρού, Σελάκανου, Γρα Λυγιάς, Μεταξοχωρίου, Πάνω Χωρίου, Παχειάς Άμμου, Ο Σύλλογος Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη. ο Σύλλογος Γονέων Παχειάς Άμμου και ο Σύλλογος Γυναικών Παχειάς Άμμου. Οι Πρόσκοποι, οι Οδηγοί, η ομάδα v2, η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού, ο Νέος Πολιτιστικός Σύλλογος Ιεράπετρας, ο σύλλογος «Η Κρήτη δίνει ζωή», Ομάδα από τους εργαζομένους του δήμου και βέβαια όσοι πολίτες το επιθυμούν

Τα σημεία στα οποία θα γίνουν παρεμβάσεις έχουν επιλεγεί από τους συμμετέχοντες εθελοντές, ενώ μέσω του χάρτη, ο οποίος θα αναρτηθεί άμεσα στη σελίδα του δήμου στο διαδίκτυο εικονίζονται τα σημεία της δράσης Let’s do it  για το δήμο Ιεράπετρας και όποιοι μεμονωμένοι πολίτες ή και σύλλογοι επιθυμούν να συμμετάσχουν και δεν έχουν εκδηλώσει μέχρι σήμερα το ενδιαφέρον τους μπορούν να επιλέξουν ένα από αυτά και να ενταχθούν στις αντίστοιχες ομάδες.

Το όλο εγχείρημα στηρίζεται αμιγώς στην εθελοντική συνεργασία και βέβαια αρωγός στην όλη προσπάθεια είναι ο Δήμος Ιεράπετρας και η Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου, η οποία, όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος, κ. Αργύρης Πανταζής θα παραμείνει ανοικτή την Κυριακή 26 Απριλίου, ημέρα υλοποίησης της δράσης, από τις 10:30 π.μ έως και τις 12:00 το μεσημέρι (τηλ. 2842090003) προκειμένου να διανείμει στους συμμετέχοντες σακούλες απορριμμάτων, γάντια και βέβαια ό,τι άλλο χρειαστεί.

Για την ομαλή διεξαγωγή των δράσεων απαιτείται από όλους τους συμμετέχοντες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να φροντίσουν για την προσωπική τους ασφάλεια, καθώς και την ασφάλεια των ομάδων τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 2842090008 και 2842340312.

Γραφείο Τύπου

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Χάρτης, δημιουργία – ενσωμάτωση –  προβολή μέσω Google Maps | Άνοιγμα στο Google Maps
Κάντε κλικ στο ανάλογο εικονίδιο που θα δείτε στην πάνω αριστερή γωνία του χάρτη για να δείτε τα σημεία σε λίστα και τα 3 επίπεδα/κατηγορίες.

Κώδικα ενσωμάτωσης χάρτη σε Ιστοσελίδες : 
<iframe src=”https://www.google.com/maps/d/embed?mid=zPXwya9REgV4.kekM2kJqaC7c” width=”640″ height=”480″></iframe>
Εναλλακτικά μπορείτε αλλάξετε το  width=”100%”  (φουλ πλάτος σελίδας σας) ή να μεταβολή ύψους σε pixel  height=”400″ ή άλλη τιμή

[separator top=”15″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]