Συνάντηση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας με τους συλλόγους αλιέων Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας

Συνάντηση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας με τους συλλόγους αλιέων Ιεράπετρας

ethnosimo-nomarxias

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΝΠΔΔ «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»

 

Δελτίο Τύπου

[dropcap]Π[/dropcap]ραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας, κ. Ασπραδάκη Γεωργίου, του Λιμενάρχη Ιεράπετρας, κ. Παπαδάκη Ιωάννη, του Προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Ιεράπετρας, κ. Τζαράκη Χαραλάμπου, του Προέδρου του Ναυταθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Ιεράπετρας, κ. Παπάγγελου Νικολάου και μελών των δύο Συλλόγων, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την ομαλή λειτουργία του λιμένα και θα διευκολύνουν τις δραστηριότητες τόσο των επαγγελματιών , όσο και των ερασιτεχνών αλιέων ενόψει και της προσεχούς τουριστικής περιόδου.

limeniko tameio-1

Κατά τη συνάντηση ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του Δ.Λ.Τ.Ι. σε ότι αφορά τη βελτίωση των λιμενικών υποδομών μέσω σημαντικών έργων συντήρησης και επισκευής του λιμένα, όπως είναι η αποκατάσταση και η επισκευή γλίστρας, ένα έργο αξίας 20.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Π.Δ.Ε. ΥΝΑΝΠ/ΓΓΛΛΠΝΕ, ενώ έθεσε σε διαβούλευση ζητήματα που αφορούν τον ελλιμενισμό των σκαφών, τον ηλεκτροφωτισμό, τον ελαιοχρωματισμό και την καθαριότητα του αλιευτικού καταφυγίου, ώστε να υπάρξει αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της περιοχής.

limeniko tameio-2