Ολοκλήρωση εργασιών στην οδό Μελετίου Μεταξάκη – Νέα φωτιστικά σώματα, επισκευή πεζοδρομίων, ράμπες ΑΜΕΑ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας

Ολοκλήρωση εργασιών στην οδό Μελετίου Μεταξάκη – Νέα φωτιστικά σώματα, επισκευή πεζοδρομίων, ράμπες ΑΜΕΑ

Ιεράπετρα 13.10.2018

Δελτίο Τύπου

Ολοκλήρωση εργασιών στην οδό Μελετίου Μεταξάκη – Νέα φωτιστικά σώματα, επισκευή πεζοδρομίων, ράμπες ΑΜΕΑ

[dropcap]Σ[/dropcap]την οδό Πατριάρχη Μεταξάκη Μελετίου όπου ολοκληρώθηκαν παρεμβάσεις, επισκευαστικές εργασίες και εργασίες ηλεκτροφωτισμού βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης μαζί με τον αντιδήμαρχο κ.Μάνο Λουτσέτη, τον ηλεκτρολόγο του Δήμου κ. Βαγγέλη Βαρδάκη και τον εργοδηγό του Δήμου κ. Νεκτάριο Ζαμπετάκη.

Το εν λόγω έργο υλοποιήθηκε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας και συγκεκριμένα αφορά την εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων, την επισκευή των πεζοδρομίων καθώς και για την κατασκευή ραμπών ΑΜΕΑ.

meletiou-metaxaki

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:

«Μετά την ολοκλήρωση των έργων ηλεκτροφωτισμού στην οδό Κύπρου, στο παραλιακό μέτωπο και στη Γρα Λυγιά ήρθε και η αναβάθμιση ενός ακόμα σημείου του Δήμου.

Η συντονισμένη προσπάθεια της τεχνικής υπηρεσίας οδήγησε στην ολοκλήρωση ενός έργου ηλεκτροφωτισμού σε μία οδό που το είχε ανάγκη.

Η οδός Μεταξάκη που για πολλά χρόνια δεν είχε καθόλου φωτισμό διαθέτει πλέον νέα φωτιστικά σώματα. Επιπλέον, οι επισκευαστικές εργασίες και οι ράμπες ΑΜΕΑ βελτίωσαν εμφανώς την προσβασιμότητα του δρόμου.

Συνεχίζουμε τον προγραμματισμό μας με μεθοδικότητα για την περαιτέρω ανάδειξη και αναβάθμιση του Δήμου μας.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας