Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία της αποβίβασης των μεταναστών στην Ιεράπετρα

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία της αποβίβασης των μεταναστών στην Ιεράπετρα

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 27.11.2014  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία της αποβίβασης των μεταναστών στην Ιεράπετρα

Κατά τις 11:00 το πρωί ξεκίνησε η διαδικασία αποβίβασης των μεταναστών στη πόλη της Ιεράπετρας. Με συντονισμένες ενέργειες, ακολουθώντας τον σχεδιασμό παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Πολιτικής Προστασίας, κ. Τσόκα, του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και υπηρεσιακών παραγόντων της αστυνομίας και του λιμενικού  και υπό την εποπτεία του Διοικητή του ΕΚΕΠΥ, κ. Ευσταθίου ξεκίνησε η αποβίβαση των 750 περίπου μεταναστών του πλοίου Baris.

Με τη συνδρομή των υπηρεσιών του Λιμενικού, του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Δήμου Ιεράπετρας, των Εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού, των Σαμαρειτών και άλλων εθελοντικών οργανώσεων, η διαδικασία αποβίβασης εξελίσσεται σταδιακά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Οι μετανάστες, οι οποίοι δεν διατρέχουν ιδιαίτερο κίνδυνο όσον αφορά την υγεία τους μεταφέρονται με λεωφορεία της Πυροσβεστικής στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιεράπετρας, όπου υπάρχει με μέριμνα του δήμου Ιεράπετρας όλη η απαιτούμενη υποδομή για την προσωρινή τους εγκατάσταση.     

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης « Η διαδικασία αποβίβασης εξελίσσεται χωρίς προβλήματα.  Ως δήμος έχουμε ενεργοποιήσει όλες τις υπηρεσίες και βασική μέριμνά μας είναι να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου για την προσωρινή διαμονή των μεταναστών. Στο πλαίσιο αυτό η βοήθεια όλου του κόσμου αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα σημαντική και απαραίτητη »

Γραφείο Τύπου

.

Photo Gallery
(με click μεγέθυνση)

 

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]