Μήνυμα Δήμαρχου για 4ο Φεστιβάλ Πανελλήνιου Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Μήνυμα Δήμαρχου για 4ο Φεστιβάλ Πανελλήνιου Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 14.10.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα  Δήμαρχου  για  4ο Φεστιβάλ Πανελλήνιου Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας

[dropcap]Μ[/dropcap]ε μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε το  4ο  Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας. Ένα ώριμο και αναγνωρισμένο πλέον φεστιβάλ που διοργανώνεται από την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του δήμου Ιεράπετρας και την Ομάδα Φίλων Θεάτρου. 

Πατώντας στις γερές βάσεις που το θέατρο έχει στην πόλη μας, από εδώ, από τη νοτιότερη πόλη της Ελλάδας, από την Ιεράπετρα, δίνουμε και φέτος το στίγμα στα θεατρικά δρώμενα του νησιού και της χώρας μας.

 Μέσα από δράσεις αφιερωμένες στο θέατρο και τον πολιτισμό αναβαθμίζουμε την πολιτιστική ταυτότητα του τόπου μας και διαδραματίζουμε ένα σημαντικό ρόλο στην προαγωγή και ανάπτυξη του πολιτιστικού γίγνεσθαι.

Θερμά συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ, στην ομάδα φίλων θεάτρου Ιεράπετρας, σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης και σε όλους τους συμμετέχοντες. Η υλοποίηση τέτοιων διοργανώσεων στηρίζει πρώτα απ’ όλα τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, δημιουργώντας βάσεις πολιτιστικών επαφών και ανταλλαγών.

Αξίζει όλοι μας να είμαστε αρωγοί και υποστηρικτές αυτής της μεγάλης και αξιόλογης  προσπάθειας!

   

Γραφείο Τύπου

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]