Μήνυμα Δημάρχου για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι κατά τις ημέρες του  καύσωνα και για την προστασία των αστέγων
Από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας, παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνετα

ΚΥΡΒΕΙΑ 2024 – ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 1.ΜΥΡΤΟΣ Αυλή Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Ρεσιτάλ κιθάρας  με  τον διαπρεπή κιθαρίστα  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗ Έναρξη: 9:30 μ.μ Είσοδος: Ελεύθερη Οργάνωση : Πολιτιστική Επιτροπή Μύρτου 2.ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ) ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 142 ΤΗΛ. 2813 013 218 – 6932 858624 Facebook – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ www.theatrikiskini.gr Email: […]

Με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  «Πόντος – Κρήτη,
Με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Νομού Λασιθίου Χρύσα Σοφιανού,  είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Μήνυμα Δημάρχου για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 23.03.2015

Μήνυμα Δημάρχου για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 

kalantzakis-theodosios[dropcap]Η[/dropcap] επέτειος της 25ης  Μαρτίου μας θυμίζει για μια ακόμα φορά το μεγαλείο και την αφάνταστη τόλμη που επέδειξε το γένος μας, για να υπερασπιστεί τα υψηλά του ιδανικά.

Το αθάνατο 21 φέρνει στη μνήμη μας  τους αγωνιστές που κήρυξαν την Ελληνική Επανάσταση, τους Έλληνες που πολέμησαν στα πεδία των μαχών και όλους εκείνους που θυσιάστηκαν, σφαγιάστηκαν ή βασανίστηκαν, διεκδικώντας υπερήφανα μια ζωή χωρίς τυράννους, εξευτελισμούς και ταπεινώσεις. Μια ζωή με αξίες και ιδανικά!

Σε μια εποχή, όπως τη σημερινή, το ιστορικό αυτό παράδειγμα και οι ατελείωτες θυσίες των προγόνων μας αποτελούν την έμπρακτη απόδειξη για όλα όσα αγωνιζόμενοι μπορούμε να πετύχουμε.

Ο Έλληνας του 1821, ο Έλληνας με το ακλόνητο φρόνημα και τη γενναία ψύχη, ο Έλληνας με το απαράμιλλο θάρρος και τον διακαή πόθο για ελευθερία δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο Έλληνας που έρχεται σήμερα να μας θυμίσει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας για τη διατήρηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας, για την προάσπιση των ιδανικών μας, για τη σωτηρία της πατρίδας.

Σε μια εποχή με αρκετές δυσκολίες, με αγωνίες, εντάσεις και φόβους, με αβεβαιότητα και προβλήματα ας στρέψουμε το βλέμμα μας στην ιστορία και ας διδαχθούμε  από το μεγαλείο του Έλληνα.  Για μια Ελλάδα ελεύθερη, για μια Ελλάδα ανεξάρτητη, για μια Ελλάδα δυνατή

[xyz-ihs snippet=”Dimarxos-Theodosios”]

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]