Μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας για την έναρξη του νέου σχολικού έτους

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ενημερώνουμε του δημότες μας ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2229/12-4-2024 τ Β΄
Σας προσκαλούμε στις  26  Απριλίου 2024,ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σε ειδική, δημόσια συνεδρίαση,
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 19η  Απριλίου 2024,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  με θέματα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της

Μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας για την έναρξη του νέου σχολικού έτους


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 10.09.2014

Δελτίο Τύπου

Μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί και γονείς

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς συνιστά μια νέα αφετηρία με νέους στόχους, νέες προσδοκίες και νέες προσπάθειες. Ένας  νέος κύκλος ζωής σήμερα ξεκινά  γεμάτος αξίες, μόρφωση και δημιουργία.

 Σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα θέλω να ευχηθώ σε όλους σας υγεία, δύναμη, υπομονή και επιμονή για την πραγμάτωση των στόχων σας.

 Η παιδεία και η μόρφωση αποτελούν σημαντική επένδυση για τη ζωή σας και σημαντικές προϋποθέσεις για την ανάπτυξη και την πρόοδο της κοινωνίας μας. 

Οι γνώσεις, οι δυνατότητες και οι δεξιότητες που καθημερινά μέσω του σχολείου αποκτάτε συνιστούν  πολύτιμους αρωγούς για τη διάπλαση του ήθους σας, για την ελεύθερη σκέψη και τη δημοκρατική συνείδησή σας.

Όλοι εμείς, οι υπηρεσίες του δήμου Ιεράπετρας και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα στη διάθεσή του σχολείου σας, για να στηρίζουμε τις καθημερινές σας προσπάθειες.

Με τη διαρκή συνεργασία των σχολικών επιτροπών, των γονέων, της εκπαιδευτικής κοινότητας και των μαθητών, θα πετύχουμε να στηρίξουμε τη δυναμική και την ποιότητα της εκπαίδευσης στο δήμο μας και όλες τις εκπαιδευτικές μονάδες.

Εύχομαι σε όλους σας καλή σχολική χρονιά με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις στον αγώνα  κατάκτησης της γνώσης. Πολλές ευχές σε όλους τους μαθητές και ιδιαίτερα στα πρωτάκια κάθε σχολείου, στους διδάσκοντες που καθημερινά καλούνται να υλοποιήσουν ένα δύσκολο και απαιτητικό έργο και σε όλους τους γονείς που στηρίζουν τις καθημερινές προσπάθειες των παιδιών τους. 

[xyz-ihs snippet=”Dimarxos-Theodosios”]