Πρόταση κατασκευής μνημείου Μικρασιατών στην Ιεράπετρα

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας με χαρά σας ενημερώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού

Πρόταση κατασκευής μνημείου Μικρασιατών στην Ιεράπετρα

Ιεράπετρα 27.11.2017

Δελτίο Τύπου

Πρόταση κατασκευής μνημείου Μικρασιατών στην Ιεράπετρα

[dropcap]Η[/dropcap] νέα πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Ιεράπετρας κ.Ευτυχία Μαρινάκη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ.Θεοδόσιο Καλαντζάκη. Σκοπός της συνάντησης ήταν το αίτημα της προέδρου για την κατασκευή μνημείου στην μνήμη των Μικρασιατών, το οποίο θα τοποθετηθεί σε πλατεία στο βορειοανατολικό χώρο του σχεδίου πόλεως.

mnhmeio mikrasiatvn

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ευχήθηκε στην νέα πρόεδρο καλή επιτυχία στο έργο της και τόνισε την σπουδαία συμβολή των Μικρασιατών στην ανάπτυξη του οικονομικού και πολιτιστικού τομέα της περιοχής. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ.Καλαντζάκης «Οι Μικρασιάτες πρόσφεραν πολλά στην ανάπτυξη της Ιεράπετρας μέσα από τη συστηματική εργασία και τη δύναμη ψυχή τους και οφείλουμε να τιμούμε αυτούς τους ανθρώπους».

Ο Δήμος Ιεράπετρας στηρίζει σταθερά εδώ και χρόνια το Σύλλογο Μικρασιατών Ιεράπετρας  μέσα σε ένα άριστο πλαίσιο συνεργασίας.  Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να τεθεί υπό συζήτηση το συγκεκριμένο αίτημα στο Δ.Σ. και να προχωρήσει η διαδικασία για την υλοποίηση του.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας