Δελτίο Τύπου : Διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων Μύρτους – Υπογραφή σύμβασης

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Δελτίο Τύπου : Διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων Μύρτους – Υπογραφή σύμβασης


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ιεράπετρα 03.06.2014

[separator top=”20″ style=”dotted”]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

[dropcap]Υ[/dropcap]πογράφηκε από το Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Σήφη Αναστασάκη και την εργολήπτρια εταιρεία Μεθυμάκης – Χατζάκης και Σια ΑΕ, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου διαμόρφωσης κοινοχρήστων χώρων του οικισμού Μύρτους προϋπολογισμού 30.000 ευρώ.

Με το συγκεκριμένο έργο θα διαμορφωθεί η πλατεία του Μύρτους που βρίσκεται απέναντι από το κτίριο που στεγάζει το πολιτιστικό κέντρο και χρησιμοποιείται συχνά για τη φιλοξενία πολιτιστικών εκδηλώσεων και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το έργο προβλέπει την αφαίρεση φωτιστικών, κρασπέδων και των λοιπών παλαιών υποδομών και τη δημιουργία νέων υποδομών με σύγχρονα φωτιστικά, πλακοστρώσεις, παρτεριών και καθιστικών και γενικά θα υπάρξει μια ολοκληρωμένη αναμόρφωση του χώρου.

“Πρόκειται για έργο αισθητικής αναβάθμισης που θα έχει ευρεία χρήση από την τοπική κοινωνία. Με το έργο αυτό το Μύρτος που είναι μια τουριστική περιοχή με μεγάλη σημασία, αποκτά μια υποδομή που βελτιώνει την εικόνα του οικισμού, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους κατοίκους”, επεσήμανε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Σήφης Αναστασάκης.

SIMVASI_PLATEIA_MYRTOYS2

Γραφείο Δημάρχου Ιεράπετρας

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]