Νέες χρηματοδοτήσεις για έργα στον Δήμο Ιεράπετρας – Καλαντζάκης: «Παραμένουμε συνεπείς στις υποσχέσεις μας»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Νέες χρηματοδοτήσεις για έργα στον Δήμο Ιεράπετρας – Καλαντζάκης: «Παραμένουμε συνεπείς στις υποσχέσεις μας»

Ιεράπετρα 30.08.2018

Δελτίο Τύπου

Νέες χρηματοδοτήσεις για έργα στον Δήμο Ιεράπετρας – Καλαντζάκης: «Παραμένουμε συνεπείς στις υποσχέσεις μας»

[dropcap]Τ[/dropcap]ρία νέα έργα προστέθηκαν πρόσφατα στο σύνολο των έργων του Δήμου Ιεράπετρας που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της περιφέρειας Κρήτης.

Οι χρηματοδοτήσεις είναι ύψους 278.200€ και συγκεκριμένα αφορούν τη «Συμπλήρωση ανάπλασης κεντρικής πλατείας Ιεράπετρας» (προϋπολογισμού 120.000€), την «Ανάπλαση περιοχής Αγ.Παντελεήμονα Τ.Κ. Ορεινού» (προϋπολογισμού 90.000€) και την «Εκπόνηση μελετών για τη χωροθέτηση καταδυτικού πάρκου στο Δήμο Ιεράπετρας» (προϋπολογισμού 68.200€).

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης δήλωσε:

«Εξασφαλίσαμε νέες χρηματοδοτήσεις για τρία σημαντικά έργα στον Δήμο Ιεράπετρας.

Με τη χρηματοδότηση του έργου «Συμπλήρωση ανάπλασης κεντρικής πλατείας Ιεράπετρας» θα πραγματοποιηθούν σημαντικές εργασίες και παρεμβάσεις στο «παρκάκι» δίπλα στο Κέντρο Μουσικών Σπουδών του Δήμου Ιεράπετρας.

kalantzakis-ierapetra

Το έργο ανάπλασης της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα αποτελεί συνέχεια προηγούμενου έργου στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής. Η ανάπλαση περιλαμβάνει πεζοδρόμηση, εργασίες ηλεκτροφωτισμού και έργα πρασίνου στο παραλιακό μέτωπο και στον χώρο γύρω από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα μέχρι και την παιδική χαρά.

Παράλληλα, ξεκινούν για πρώτη φορά οι διαδικασίες για τη χωροθέτηση καταδυτικού πάρκου στον Δήμο Ιεράπετρας. Ένα έργο πολύ σημαντικό, καθώς θα συγκεντρώσει το ήδη αυξημένο ενδιαφέρον για καταδυτικό τουρισμό στην περιοχή μας και η ύπαρξη καταδυτικού πάρκου θα δώσει τη δυνατότητα σε δημότες και επισκέπτες να απολαμβάνουν πλήθος δραστηριοτήτων.

Παραμένοντας συνεπείς στον προγραμματισμό μας συνεχίζουμε να εξασφαλίζουμε χρηματοδοτήσεις και να υλοποιούμε έργα με στόχο τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου Ιεράπετρας.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας