Τα παιδιά του συλλόγου «Η Κρήτη δίνει Ζωή» στον Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Τα παιδιά του συλλόγου «Η Κρήτη δίνει Ζωή» στον Δήμο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 14.07.2016

Δελτίο Τύπου

Τα παιδιά του συλλόγου «Η Κρήτη δίνει Ζωή» στον Δήμο Ιεράπετρας

Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο στον σύλλογο «Κρήτη δίνει Ζωή» για τις αξιόλογες δράσεις του.

[dropcap]Τ[/dropcap]α παιδιά που φιλοξένησε ο Σύλλογος «Η Κρήτη δίνει Ζωή» από τη Λευκορωσία και την Κρήτη και οι συνοδοί τους επισκέφτηκαν τον Δήμο Ιεράπετρας  μετά από πρόσκληση του Δημάρχου με αφορμή τη φιλοξενία τους στην Ιεράπετρα.

IMG3603

Αναφερόμενοι στο σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο του Συλλόγου και στην στήριξη εδώ και χρόνια παιδιών θυμάτων φυσικών – χημικών καταστροφών, τόσο ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης όσο και η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη καλωσόρισαν τους μικρούς επισκέπτες στον Δήμο Ιεράπετρας, συγχαίροντας τους συνοδούς και τους εθελοντές υποστηρικτές του Συλλόγου «η Κρήτη δίνει Ζωή» μεταξύ των οποίων τις κυρίες Αντωνία Θεοδόλη και Μαρία Σπυριδάκη, για τις αξιόλογες δράσεις τους.

IMG3602

Σε μια σύντομη παρουσίαση ο κ. Καλαντζάκης αναφέρθηκε στον Δήμο Ιεράπετρας, στα χαρακτηριστικά και τα αξιοθέατά του, πολλά εκ των οποίων τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν κατά την παραμονή τους στην περιοχή της Ιεράπετρας, κάνοντας  ιδιαίτερη αναφορά μάλιστα στις κλιματολογικές συνθήκες που δίνουν τη δυνατότητα για ξέγνοιαστες διακοπές, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τα γαλανά νερά του Λιβυκού Πελάγους. Με χαρά προσφέρθηκε στους μικρούς επισκέπτες και ο νέος χάρτης τουριστικής προβολής του Δήμου Ιεράπετρας.

IMG3607

Με μια φωνή τα παιδιά ευχαρίστησαν τον Δήμο και την Ιεράπετρα, ενώ οι συνοδοί τους προσέφεραν αναμνηστικά δώρα από την πατρίδα τους στον Δήμαρχο ευχαριστώντας τον για την εξαιρετική φιλοξενία που η πόλη και οι άνθρωποι της Ιεράπετρας τους προσέφεραν.

IMG_3598

Πρόθυμος να συμβάλει στην υποστήριξη τέτοιων ξεχωριστών, σημαντικών και αξιόλογων δράσεων, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας συνεχάρη για μια ακόμη φορά τον Σύλλογο «η Κρήτη δίνει Ζωή» και όλους όσους στηρίζουν το έργο του, ενώ αναφέρθηκε στην διάθεσή του Δήμου Ιεράπετρας να υποστηρίζει ενεργά τέτοιες άξιες συγχαρητηρίων δραστηριότητες.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας