Αίτημα του Δημάρχου Ιεράπετρας για παράταση των δηλώσεων στο κτηματολόγιο

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Αίτημα του Δημάρχου Ιεράπετρας για παράταση των δηλώσεων στο κτηματολόγιο

Ιεράπετρα 17.04.2019

 Δελτίο Τύπου

Αίτημα του Δημάρχου Ιεράπετρας για παράταση των δηλώσεων στο κτηματολόγιο

[dropcap]Α[/dropcap]ίτημα απηύθυνε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στο Εθνικό Κτηματολόγιο για την παράταση της προθεσμίας λήξης των δηλώσεων ιδιοκτησίας στον Δήμο Ιεράπετρας, λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι δημότες.

Συγκεκριμένα το αίτημα αναφέρει:

«Ο Δήμος Ιεράπετρας με την αρίθμ 2789/8-4-2019 απόφαση  του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για ένα εξάμηνο, ήτοι μέχρι την 7-10-2019.

Επειδή όπως καταλαβαίνετε η κατάσταση είναι δύσκολη, τόσο για τις υπηρεσίες του Δήμου όσο και για τους κατοίκους του, αιτούμαστε την παράταση της προθεσμίας λήξης των δηλώσεων ιδιοκτησίας στην εταιρεία σας, μέχρι την παραπάνω ημερομηνία, οπότε και θα αρθεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να δυνηθούν να εκπληρώσουν τις εν λόγω υποχρεώσεις τους.

Βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο δίκαιο αίτημά μας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας